Steam cüzdanıyla olmuyor mu?Sanal kart ile alın bakiye yüklemedikçe şüpheniz kalmaz. En azından iptal sonrası çekti mi çekecek mi derdi olmaz. Amazon için bu şekilde kullanıyorum aboneliği.
Hocam o sanal kart olayı nasıl işliyor detaylı bir şekilde anlatır mısın?Sanal kart ile alın bakiye yüklemedikçe şüpheniz kalmaz. En azından iptal sonrası çekti mi çekecek mi derdi olmaz. Amazon için bu şekilde kullanıyorum aboneliği.
Sanal kart ile alın bakiye yüklemedikçe şüpheniz kalmaz. En azından iptal sonrası çekti mi çekecek mi derdi olmaz. Amazon için bu şekilde kullanıyorum aboneliği.
Hocam o sanal kart olayı nasıl işliyor detaylı bir şekilde anlatır mısın?
Aslında dediklerini biliyorum sadece mesela bir abonelik satın alacağımız hatta bazılarında ilk bir ay ücretsiz bunu kullanıcaz diyelim bir daha da kullanmayacaz bir sanal kart oluşturup onunla işlem yapıp o sanal kartı kolaylıkla kapatabiliriz veya abonelik ücretinin altında bir limit belirleyip de abonelik yenileme zamanı geldiğinde bu şekilde engelleyebiliriz siz tam olarak nasıl yapıyorsunuz biraz gereksiz uzattım ama kusura bakmayınBence Steam ve Amazon gibi güvenilir firmalara abone olunca "eğer iptal edersem çeker mi" diye endişe yersiz. Bu firmalar sizi bu şekilde dolandıracak değiller. Ancak tabi ki sanal kart kullanmaktan zarar gelmez. Ayrıca Steam veya Amazon kadar güvenilir ve bilinir olmayan yerlerden kartla alışveriş yaparken sanal kart kullanmak oldukça mantıklıdır.
Birçok bankada eğer kredi kartınız ve bazı bankalarda banka kartınız varsa internet bankacılığı veya mobil bankacılık üzerinden belirleyeceğiniz limitle sanal kart oluşturabiliyorsunuz ve size hemen bir kart numarası, güvenlik kodu ve son kullanma tarihi veriyor. Bu bilgilerle sanal kartınıza belirlediğiniz limit dahilinde internetten alışveriş yapabiliyorsunuz. Dilediğiniz zaman sanal kartınızın limitini değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca istediğiniz zaman sanal kartınızı kolayca iptal edebiliyor, dilerseniz hemen apayrı kart numarası, güvenlik kodu ve son kullanma tarihi içeren yeni bir sanal kart yaratabiliyorsunuz.
Ayrıca bankalara ek olarak son zamanlarda Papara gibi elektronik para kuruluşları da ana kredi kartı veya banka kartına gerek olmaksızın sanal kart oluşturma imkânı verebiliyor.
EA Play 40 TL'ye değer mi?
İptal etmek için sorun yaşamam değil mi?
Ben bazen iptal ettim mi etmedim mi hatırlayamıyorum bazen de unutuyorum malum Amazon TR fiyatı artınca bu tekniği geliştirdimBence Steam ve Amazon gibi güvenilir firmalara abone olunca "eğer iptal edersem çeker mi" diye endişe yersiz. Bu firmalar sizi bu şekilde dolandıracak değiller. Ancak tabi ki sanal kart kullanmaktan zarar gelmez. Ayrıca Steam veya Amazon kadar güvenilir ve bilinir olmayan yerlerden kartla alışveriş yaparken sanal kart kullanmak oldukça mantıklıdır.
Birçok bankada eğer kredi kartınız ve bazı bankalarda banka kartınız varsa internet bankacılığı veya mobil bankacılık üzerinden belirleyeceğiniz limitle sanal kart oluşturabiliyorsunuz ve size hemen bir kart numarası, güvenlik kodu ve son kullanma tarihi veriyor. Bu bilgilerle sanal kartınıza belirlediğiniz limit dahilinde internetten alışveriş yapabiliyorsunuz. Dilediğiniz zaman sanal kartınızın limitini değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca istediğiniz zaman sanal kartınızı kolayca iptal edebiliyor, dilerseniz hemen apayrı kart numarası, güvenlik kodu ve son kullanma tarihi içeren yeni bir sanal kart yaratabiliyorsunuz.
Ayrıca bankalara ek olarak son zamanlarda Papara gibi elektronik para kuruluşları da ana kredi kartı veya banka kartına gerek olmaksızın sanal kart oluşturma imkânı verebiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.