Rouxs Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #1 Steam hesabı satın almıştım. Dün gece yatmadan önce Garry's Mod oyununu indirip yattım. Şimdi açmaya çalışıyorum, bu hatayı alıyorum. 1.SS'teki yere tamama tıklayıp 2. SS'i veriyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (52).png 311,9 KB · Görüntüleme: 59 Ekran Görüntüsü (53).png 327,3 KB · Görüntüleme: 61
Steam hesabı satın almıştım. Dün gece yatmadan önce Garry's Mod oyununu indirip yattım. Şimdi açmaya çalışıyorum, bu hatayı alıyorum. 1.SS'teki yere tamama tıklayıp 2. SS'i veriyor.
eXwizy Decapat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #2 Hocam Steam'i silip yeniden kurun. Artı 0 Eksi
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.464 Çözümler 775 16 Haziran 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dener misiniz? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dener misiniz?