T TarıkBugra55 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 28 Temmuz 2020 #21 böyle ekran görünütüsü attım Dosya Ekleri sonuçlar.PNG 31 KB · Görüntüleme: 51
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 28 Temmuz 2020 #22 Karantinaya alın. Oradakilerin hepsi zararlı yazılım değil, fakat diğerlerini göremediğim için yorum yapamayacağım.
Karantinaya alın. Oradakilerin hepsi zararlı yazılım değil, fakat diğerlerini göremediğim için yorum yapamayacağım.
T TarıkBugra55 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 28 Temmuz 2020 #23 Sonuçlar bunlar bilmiyorum zararlı yazılım tespit etti mi? Peki içindekilerden benim bilgisyarıma zarar gelir mi karantinaya alırsam.
Sonuçlar bunlar bilmiyorum zararlı yazılım tespit etti mi? Peki içindekilerden benim bilgisyarıma zarar gelir mi karantinaya alırsam.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.771 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #24 TarıkBugra55 dedi: Sonuçlar bunlar bilmiyorum zararlı yazılım tespit etti mi? Peki içindekilerden benim bilgisyarıma zarar gelir mi karantinaya alırsam. Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar virüs yani zararlı. Korsan oyun kullandıysanız veyahut bilinmedik sitelerden dosya indirdiyseniz çok normal. Karantinaya alın. Güvenilir bir programdır Malwarebytes.
TarıkBugra55 dedi: Sonuçlar bunlar bilmiyorum zararlı yazılım tespit etti mi? Peki içindekilerden benim bilgisyarıma zarar gelir mi karantinaya alırsam. Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar virüs yani zararlı. Korsan oyun kullandıysanız veyahut bilinmedik sitelerden dosya indirdiyseniz çok normal. Karantinaya alın. Güvenilir bir programdır Malwarebytes.
T TarıkBugra55 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 28 Temmuz 2020 #25 tamamdır aldım