Steam, Epic, Microsoft vs gibi Launcher'leri tek uygulamada kullanmak mümkün mü?

Hyoma

Kilopat
Başlıkta da belirtiğim gibi böyle bir şey mümkün mü Google de arama yapmaya çalıştım fakat ne şekil bir arama yapmam gerektiğini çözemedim ve karşıma çıkan bilgilerde aradığım bilgiler olmadı haliyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım GOG Galaxy ile birlikte kullanılabiliyormuş, fakat bende düzgün çalışmadı.

Başlıkta da belirtiğim gibi böyle bir şey mümkün mü Google de arama yapmaya çalıştım fakat ne şekil bir arama yapmam gerektiğini çözemedim ve karşıma çıkan bilgilerde aradığım bilgiler olmadı haliyle.
Ya mümkün olmamalı çünkü bazı launcher'lerde oyunu illa launcher üzerinden açmanız isteniyor yine aynı şeye denk gelecek.

GOG Galaxy var fakat sadece oyun görünümünü birleştiriyor. Oyunları yine aldığın platformda başlatıyor bu yüzden o platformların kurulu olması gerek.

Bir de ben denim

Sanırım GOG Galaxy ile birlikte kullanılabiliyormuş, fakat bende düzgün çalışmadı.

Bir de ben denim

GOG Galaxy var fakat sadece oyun görünümünü birleştiriyor. Oyunları yine aldığın platformda başlatıyor bu yüzden o platformların kurulu olması gerek

Ya mümkün olmamalı çünkü bazı Launcher'lerde oyunu illa Launcher üzerinden açmanız isteniyor yine aynı şeye denk gelecek.

Hangi oyun hangi platform da bir süre sonra unutuyorum formattan formata zaten şifre girerim 1 kerelik açarım öyle kalır ama dediğim gibi hangisinde ne var hatırlamıyorum o sebeple istiyorum böyler bir şeyi

GOG Galaxy ile tüm kütüphaneleri eşitleyebilirsin ama Microsoft Store için emin değilim.

Artık bir önemi kalmadı oranın zaten almaya niyetlendiğim oyunlar sadece Xbox daymış

Son düzenleme:
Playnite kullanabilirsiniz. Steam, Electronic Arts, Ubisoft, Epic Games, GOG, Amazon Games, Battle. net, Xbox Gamepass, Nvidia GeForce Now, Xbox XCloud kütüphanelerinizi nasıl tek bir çatı altında toplayabilirsiniz.
Şuradan detaylı rehbere ulaşabilirsiniz:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3097898678

Technopat Haberler

Geri
Yukarı