Steam ETS 2 DLC iade talebi

390212

Hectopat
ETS 2 için beyond baltic sea aldım beğenmedim. İade edeceğim. İade talabine başvurdum hala bir geri dönüş yapılmadı. Dönüş yapılana kadar ETS 2'yi açmamak mı gerekiyor anlamadım.

-Steam'de iade politikasında 2 saatten fazla geçmesin diye sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

2 haftadan uzun süre envanterinizde durmuyorsa sıkıntı yok genelde 5 saate dönüş yapıyorlar.

2 saatten fazla oynadığınızda iade almaları çok nadirdir. Yanlışlıkla satın alım gibi şeylere iade verirler. Ama bana hiç iade etmediler.

Hocam eğer ETS 2'de 2 saatten fazla saatiniz varsa ve alışınızdan 2 hafta geçtiyse aldığınız DLC'yi iade edemezsiniz. Çünkü o da oyun ile birleşmiş oluyor.

Benim bildiğim kadarıyla DLC'yi aldığınızdan itibaren 2 saatten fazla oynarsanız iade talebiniz reddedilir. Yanlış biliyor da olabilirim. Siz işinizi garantiye alın ve iade talebinize cevap gelene kadar ETS 2'yi açmayın.

Daha önce denediğime ve araştırdığıma göre ETS 2 süresi 2 saati geçtiyse ve 2 hafta alma süresi geçtiyse yeni aldığı DLC'yi de iade edemiyor ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…