Steam ETS 2 DLC iade talebi

390212

Hectopat
ETS 2 için beyond baltic sea aldım beğenmedim. İade edeceğim. İade talabine başvurdum hala bir geri dönüş yapılmadı. Dönüş yapılana kadar ETS 2'yi açmamak mı gerekiyor anlamadım.

-Steam'de iade politikasında 2 saatten fazla geçmesin diye sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
ETS 2 için beyond baltic sea aldım beğenmedim. İade edeceğim. İade talabine başvurdum hala bir geri dönüş yapılmadı. Dönüş yapılana kadar ETS 2'yi açmamak mı gerekiyor anlamadım.

-Steam'de iade politikasında 2 saatten fazla geçmesin diye sıkıntı olur mu?

2 haftadan uzun süre envanterinizde durmuyorsa sıkıntı yok genelde 5 saate dönüş yapıyorlar.

Hocam eğer ETS 2'de 2 saatten fazla saatiniz varsa ve alışınızdan 2 hafta geçtiyse aldığınız DLC'yi iade edemezsiniz. Çünkü o da oyun ile birleşmiş oluyor.

Benim bildiğim kadarıyla DLC'yi aldığınızdan itibaren 2 saatten fazla oynarsanız iade talebiniz reddedilir. Yanlış biliyor da olabilirim. Siz işinizi garantiye alın ve iade talebinize cevap gelene kadar ETS 2'yi açmayın.

Benim bildiğim kadarıyla DLC'yi aldığınızdan itibaren 2 saatten fazla oynarsanız iade talebiniz reddedilir. Yanlış biliyor da olabilirim. Siz işinizi garantiye alın ve iade talebinize cevap gelene kadar ETS 2'yi açmayın.
Daha önce denediğime ve araştırdığıma göre ETS 2 süresi 2 saati geçtiyse ve 2 hafta alma süresi geçtiyse yeni aldığı DLC'yi de iade edemiyor ne yazık ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı