Dostlar benim ETS 2 düzgün çalışıyordu, bir gün bir şey oldu bilgisayara. Bütün oyunlar hata vermeye başladı. O günden beri oyun oynayamıyorum. LoL, Valorant, ETS 2 sürekli farklı farklı hatalar veriyorlar. Şu an ETS 2'yi (Steam'den) çalıştırdığımda oyun açılması için siyah ekran geliyor ve ve sonra hiçbir şey olmadan ETS 2 ve Steam de kapanıyor.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
www.technopat.net
İlgili adımları uygulayın. Arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
www.technopat.net
İlgili adımları uygulayın. Arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Merhaba öncelikle Steam'ı çevrimiçi modda açın daha sonra kütüphaneye girin solda ETS 2'yi bulun sağ tıklayın özelliklere tıklayın ardından yerel dosyalar var yerel dosyalara girdikten sonra oyun dosyalarının bütünlüğünü onaylaya basın dosyalar onaylanana kadar bekleyin sonra oyunu açın olursa en iyi cevap seçer misin?
Steam üzerinden oynamış olduğum ETS 2 oyununda bir süredir giremiyorum ve artık sorunumun %100 çözülmesi için rapor oluşturdum. Anlayanlar incelerse ve hata nerede söylerse sevinirim.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.