Steam.exe 0xc000005 hatası

Ömür25

Hectopat
Bıktım bu hatadan kafayı yiyeceğim en sonunda. İnternette o kadar araştırma yaptım ama doğru düzgün bir şey bulamadım. Bilgisayarda 2 HDD var 2. biraz sıkıntılı yazma kafalarında sıkıntı var. Onu takmadan sıfırdan Windows kurdum öbür HDD'ye 1-2 gü sağlam calıstı. Ama 2. HDD'yi tekrar takıp 1 gün kullandıktan sonra yine bu hata cıktı ve nedense sadece Steam'e etki ediyor. Steam'ı silip yeniden yükleyince düzeliyor ama bilgisayarı 1-2 kere kapatıp tekrar acınca yine oluyor. Şüphelendiğim bir diğer şey ise vcredits 2008 yazılımı. Bir bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi format atmaktan bıktım sınavları dersleri boş verdim. Bu hafta 10 kereye yakın format attım: /

Ekran Görüntüsü (1).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun çözebildiniz mi?
Öncelikle kusura bakmayın biraz geç olacak uzun zamandır forum'a girmiyorum.
Ozamanlar win7,8.1 işletim sistemlerinde bu hata oluyordu win10'da olmuyordu. bir süre win10 kullandım geçenlerde win7 atmak istedim ve 1-2 ay win7 kullandım ve sorun olmadı. Galiba steam ile ilgili bi hataydı yani kendi kendine geçti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı