"Steam.exe Windows tarafından bulunamıyor" Hatası

Semre57

Megapat
Daha fazla  
'C: \Program Files\Steam\Steam.exe' Windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin.

Problem ne olabilir? Kısayolda verdiği hata bu, dosya konumundaki steam.exe'de de aldığım hata aynı. İsmini steam.exe yaptım, olmadı. Stea vs yaptım olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam kurulu olduğu dizine gelin ve sağ tık yapıp yeniden kısayol oluşturun. Bu kadar basit.
Yok kankam seni de yorduk da bugün :D, o kadar basit değil. Çünkü dosya konumundaki steam.exe'de de aynı hatayı veriyor. Az önce o dk(dosyakonumu)'daki steam in adını sadsad gibi random yaptım ve açıldı, bir pencere steam düzgün çalışmıyor yönetici izni servis indir vs şeyler dedi, neyse servis indir dedim bir şey yapmadı tekrar ismi random attım şimdi güncelliyor paket indiriliyor falan diyor, ilginç sorunlar başımızdan eksik olmuyor ki.
Steam güncelleme ekranında temizleniyor yazdı bir süre, sonra kapandı. Ve giriş yapma sekmesiyle başbaşayım, ne yazık ki steam'Dan da guard kod gelmiyor. Çok şanssızım change my mind hayat.

steam da oyun aldım ve şun diyor oyun aya oynadım 331 saat var am oyun şun diyor eksik dosya yardım
Ekran görüntüsü 2021-11-26 212830.jpg

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı