Steam Far Cry serisi indirimi

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Far Cry 6 hariç ki o zaten Steam'de yok tüm Far Cry oyunları ve DLC'leri indirime girmiş. İndirimler yine standart tutulmuş yani ekstra düzeyde bir indirim yok.
NOT: Far Cry 4 şu anda Amazon Prime Gaming'de bedava oradan almak daha mantıklı olur tabii Steam zorunlu değilse.

Far Cry 3 sonrası bence oynanmaz. 5. oyununu oynadım, çok tekrara sarıyor aşırı pişman oldum. Dördüncü oyununa bir göz attım bugün, o da üçüncü oyununun aynısı. Ben bu seriyi oynamak için çok bekledim ve gerçekten de benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu.
@Ashley888 kampanyası 31 Mayıs'ta bitti hocam.

Ubisoft kampanyası bitmediyse oradan almak daha mantıklı.
Hocam o kampanyada en az 80TL harcamak gerekiyordu bir de yukarıda dediğim gibi Steam kütüphanesi isteyenler için daha iyi.

Far Cry 3 sonrası bence oynanmaz. 5. oyununu oynadım, çok tekrara sarıyor aşırı pişman oldum. Dördüncü oyununa bir göz attım bugün, o da üçüncü oyununun aynısı. Ben bu seriyi oynamak için çok bekledim ve gerçekten de benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu.
@Ashley888 kampanyası 31 Mayıs'ta bitti hocam.

Anladım hocam bir ara Far Cry 5 alacaktım fakat çoğu kişi önermedi vazgeçtim.
Hocam o kampanyada en az 80TL harcamak gerekiyordu bir de yukarıda dediğim gibi Steam kütüphanesi isteyenler için daha iyi.

Evet hocam ama başka oyunlarla birlikte güzel bir indirim oluyordu.

Anladım hocam bir ara Far Cry 5 alacaktım fakat çoğu kişi önermedi vazgeçtim.
En azından Primal kadar kötü değil veya 6 gibi optimizasyon sorunları yüzünden oynanmayacak halde de değil. Hazır 50TL iken alınabilir. 20 saat oynar belki online moda bakıp çıkarsınız. DLC'ler rezalet önermiyorum.
Evet hocam ama başka oyunlarla birlikte güzel bir indirim oluyordu.
O konuda haklısınız. Ben hem AC Valhalla Dawn of Ragnarok hem de Watch Dogs Legion Gold Edition'ı 120TL'ye alabilmiştim.

En azından Primal kadar kötü değil veya 6 gibi optimizasyon sorunları yüzünden oynanmayacak halde de değil. Hazır 50TL iken alınabilir. 20 saat oynar belki Online moda bakıp çıkarsınız. DLC'ler rezalet önermiyorum.

Bilmiyorum hocam Far Cry 3 güzeldi fakat kararsızım.

Bilmiyorum hocam Far Cry 3 güzeldi fakat kararsızım.
Vallaha hocam 3'ün tadına doyamdıysanız alınabilir ama tavsiyem bir podcast veya dizi hazırlayın kendinize. Spoilere girmeden şöyle diyim oyunda yan görev yapmadan ana görev açılmıyor yani yan görevler zorunlu. Kule açma olmasa bile outpost ele geçirme gibi şeyler var hâlâ.

@Ashley888 hocam gerçekten fiyatı da hani az değil. Öğrenci olduğunuzu varsayıyorum, 53 TL'ye değecek bir oyun olduğunu açıkçası düşünmüyorum. Just Cause tarzi bir oyun olmuş, hadi Just Cause serisinin adından da anlaşılacağı üzere bir senaryosu ya da hikayesi yok. Ubisoft işi tamamen paraya dökmüş, Türkçe dil desteği de zaten yok. Şaşırtmıyor.

@Ashley888 hocam gerçekten fiyatı da hani az değil. Öğrenci olduğunuzu varsayıyorum, 53 TL'ye değecek bir oyun olduğunu açıkçası düşünmüyorum. Just Cause tarzi bir oyun olmuş, hadi Just Cause serisinin adından da anlaşılacağı üzere bir senaryosu ya da hikayesi yok. Ubisoft işi tamamen paraya dökmüş, Türkçe dil desteği de zaten yok. Şaşırtmıyor.
Benim yorumumdan daha açıklayıcı olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı