Steam Far Cry serisi indirimi

Hocam insan ümit ettiği şeyden bir şey bekliyor. Ben zamanında bu oyun serisini çok izledim, adamakıllı bir bilgisayarım yok çünkü. GeForce NOW üyeliği alarak oynama fırsatı buldum ve hani benim yaşadığım hayal kırıklığını gerçekten görmek istemezsiniz. Zamanında oynamayı beklediğim seriden böyle bir şey görmek beni açıkçası üzdü, öyle söyleyeyim.

@PrizeeS hocam gerçekten fiyatı da hani az değil. Öğrenci olduğunuzu varsayıyorum, 53 TL'ye değecek bir oyun olduğunu açıkçası düşünmüyorum. Just Cause tarzi bir oyun olmuş, hadi Just Cause serisinin adından da anlaşılacağı üzere bir senaryosu ya da hikayesi yok. Ubisoft işi tamamen paraya dökmüş, Türkçe dil desteği de zaten yok. Şaşırtmıyor.

Just Cause oynarken sevmiştim fakat Far Cry 5 için aynı durum olur mu onu bilmiyorum onun yerine yaz indirimlerinde daha farklı bir oyun almayı düşünüyorum.

@PrizeeS ben senin yerinde olsam yaz indirimden farklı bir oyun alırdım. Benim yaşadığım hayal kırıklığını açıkçası yaşamanı istemiyorum.

Ben Far Cry 3 oynadığımda bayılmıştım. Çok hoşuma gitmişti.
Yıllar sonra Far Cry 6 oynadım. Far Cry 'ın hâla Far Cry gibi kalmış olmasını şahsen çok beğendim. Eğlenceli vakit geçirmemi sağladı. İnternette gördüğüm kadarıyla benim gibi düşünen az. Çoğunluk 3-4-5 ve 6'nın aynı ya da çok benzer olmasından şikayetci. Bence gayet güzel. Bir sürü geliştirme var tabii ki. Sadece genel oynanış ve işleyişden bahsediyorum.

Just Cause oynarken sevmiştim fakat Far Cry 5 için aynı durum olur mu onu bilmiyorum onun yerine yaz indirimlerinde daha farklı bir oyun almayı düşünüyorum.
Hocam eğer paranız kısıtlıysa direkt gidin yaz indirimlerinde daha kalitelisini alın. Far Cry 5 bahsi geçen durumda alınmayı hak etmeyecek bir oyun.

Ben Far Cry 3 oynadığımda bayılmıştım. Çok hoşuma gitmişti.
Yıllar sonra Far Cry 6 oynadım. Far Cry 'ın hâla Far Cry gibi kalmış olmasını şahsen çok beğendim. Eğlenceli vakit geçirmemi sağladı. İnternette gördüğüm kadarıyla benim gibi düşünen az. Çoğunluk 3-4-5 ve 6'nın aynı ya da çok benzer olmasından şikayetci. Bence gayet güzel. Bir sürü geliştirme var tabii ki. Sadece genel oynanış ve işleyişden bahsediyorum.
Hocam gidip 3 oynadıktan yıllar sonra 6'ya dönerseniz tabii beğenirsiniz. Tavsiyem 4-5-Primal-New Dawn oynamanız. O zaman muhtemelen yorumlarınız çok değişecektir. Bu arada Far Cry 6 bence 5'den bile rezalet.
Hocam almamaya karar verdim onun yerine Batman serisi var aklımda.
Batman serisi her ne kadar tür olarak aynı olmasa bile kalite olarak Far Cry serisine bin basar hocam. Belki Asylum eski olması sebebiyle biraz bayar ama Arkham City her anlamda Arkham Knight ise görsel ve oynanış anlamında harika oyunlar. Bu arada indirimle Arkham Asylum,Arkham City, Arkham Knight ve bu oyunların tüm DLC'ler 20-30TL, Arkham Origins ise kendisi+DLC 15-20TL'ye alınabiliyor. Arkham Origins başka yapımcıdan olduğu için diğer pakete dahil değil.

Birinci oyunu yerine ikinci ve üçüncü oyununu oynamak yeter bence. Birinci oyunu dediğiniz gibi fazla eski.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı