Steam Forza Horizon 4 sorunları düzeldi mi?

Blonducey

Hectopat
Selam, Yaz indirimlerinden FH4 aldım ve oyunu biraz araştırırken drop ve oyundan atma sorunları karşıma çıktı. (YouTube'da bir sürü, bunlar hakkında video vardı yani onlardan gördüm.) Benim oyunum halen iniyor ama bunları gördükten sonra bir şüphe etmedim değil. Videolar Steam'e ilk geldiği zamanlardandı. Belki güncelleme falan gelmiştir bu konu hakkında. Halen bu sorunlar devam ediyor mu? Çünkü Steam'e geleli hatrı sayılır bir zaman oldu ve bu hataları düzeltmek için güncellemeler gelmiştir diye düşünüyorum. Halen bu sorunlar var mı?

Selam, Yaz indirimlerinden FH4 aldım ve oyunu biraz araştırırken drop ve oyundan atma sorunları karşıma çıktı. (YouTube'da bir sürü, bunlar hakkında video vardı yani onlardan gördüm.) Benim oyunum halen iniyor ama bunları gördükten sonra bir şüphe etmedim değil. Videolar Steam'e ilk geldiği zamanlardandı. Belki güncelleme falan gelmiştir bu konu hakkında. Halen bu sorunlar devam ediyor mu? Çünkü Steam'e geleli hatrı sayılır bir zaman oldu ve bu hataları düzeltmek için güncellemeler gelmiştir diye düşünüyorum. Halen bu sorunlar var mı?
Aynen, bende de vardı iade etmiştim bir daha aldım. İnşallah düzeltmiştirler.

Selam, yaz indirimlerinden FH4 aldım ve oyunu biraz araştırırken drop ve oyundan atma sorunları karşıma çıktı. (YouTube'da bir sürü, bunlar hakkında video vardı yani onlardan gördüm.) Benim oyunum halen iniyor ama bunları gördükten sonra bir şüphe etmedim değil. Videolar Steam'e ilk geldiği zamanlardandı. Belki güncelleme falan gelmiştir bu konu hakkında. Halen bu sorunlar devam ediyor mu? Çünkü Steam'e geleli hatrı sayılır bir zaman oldu ve bu hataları düzeltmek için güncellemeler gelmiştir diye düşünüyorum. Halen bu sorunlar var mı?

Ben oyunu 25 saatdir oynuyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım.

Festival alanlarında takılmaların yaşandığı oluyor fakat eskisine nazaran daha dengeli durumda. Herhangi bir şüpheniz olmasın. Keyifli oyunlar...

Selam, yaz indirimlerinden FH4 aldım ve oyunu biraz araştırırken drop ve oyundan atma sorunları karşıma çıktı. (YouTube'da bir sürü, bunlar hakkında video vardı yani onlardan gördüm.) Benim oyunum halen iniyor ama bunları gördükten sonra bir şüphe etmedim değil. Videolar Steam'e ilk geldiği zamanlardandı. Belki güncelleme falan gelmiştir bu konu hakkında. Halen bu sorunlar devam ediyor mu? Çünkü Steam'e geleli hatrı sayılır bir zaman oldu ve bu hataları düzeltmek için güncellemeler gelmiştir diye düşünüyorum. Halen bu sorunlar var mı?

8 GB bellek sıkıntı çıkarabiliyor.

*Güncel*
Arkadaşlar oyun indi ve oyun başlangıç ekranında atma gibi bir konu söz konusu olmadı. Çok küçük droplar var 75'den 67'ye düşüyor ama oyunu oynatmayacak kadar bir drop yok. 8 GB RAM var belki o yüzdendir. Gönül rahatlığı ile alıp oynayabilirsiniz. İyi oyunlar.
Dostlar oyunu iade ettim. Başta çok oynatacak kadar drop yoktu ama bir zaman sonra inanılmaz drop girmeye başladı 120-150 civarı dolanırken birden 60'lara düşüyor saniye başı. Artık dayanamayıp iade ettim. Düzelene kadar da almayı planlamıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı