Steam gamepade kendi kendine tuş ataması yapıyor

LeSâge

Decapat
Daha fazla  
Steam kendi kendine tuş ataması yapıyor. Ayarları değişiyorum fakat ayarlara girince tekrar bozulmuş şekilde oluyor. Config üzerinden değiştirdim olmadı, Steam'i sildim tekrar yükledim yine olmadı. 1 ay öncesine kadar düzgün çalışıyordu fakat birden bu sorunla karşılaştım çözemiyorum.
(Bir de Gamepad'ten "dpright" tuşuna basınca ayarlar kapanıyor, kütüphane açılıyor)

1678615548915.png

Geniş ekran modunda oynayacağın oyunu açarsan gamepadin için oyuna göre en uygun ayarı yapar.
Onun dışında Steam'den gamepad tuşlarını ayarlamak çok tilt ediyor Steam'i kapattığın zaman ayarlayınca eski haline dönüyor.
Fotoğrafta gösterdim bunu yapınca senin gamepadine göre oyunun ayarlarını düzenliyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-03-12 saat 13.35.27.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-03-12 saat 13.35.27.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 31
  • WhatsApp Görsel 2023-03-12 saat 13.36.56.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-03-12 saat 13.36.56.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Geniş ekran modunda oynayacağın oyunu açarsan gamepadin için oyuna göre en uygun ayarı yapar.
Onun dışında Steam'den gamepad tuşlarını ayarlamak çok tilt ediyor Steam'i kapattığın zaman ayarlayınca eski haline dönüyor.
Fotoğrafta gösterdim bunu yapınca senin gamepadine göre oyunun ayarlarını düzenliyor.

Steam girdisi açıkken hazır buton düzeni seçtiğimde yine farklı tuşlara basıyordu. Steam girdisini kapatıp denediğimse ise tuşlar çalışmıyordu fakat ekran görüntüsü falan alabiliyordum. Gamepad başka uygulamalarda düzgün çalışıyor fakat burada sorun çıkarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı