Steam gerçek upload hızlarını alamıyorum

yungcarti

Hectopat
Arkadaşlar selam 2-3 gün önce TürkNet internetim geldi ve bağladılar sonra Steam'den oyun indirmek istediğimde upload hızım 6 olmasına rağmen Speedtest'te 5.5 upload alıyorum ama Steam'de 4.1'i geçemedim bu arada kablolu bağlanıyorum ve CAT6 kablo kullanıyorum şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar selam 2-3 gün önce TürkNet internetim geldi ve bağladılar sonra Steam'den oyun indirmek istediğimde upload hızım 6 olmasına rağmen Speedtest'te 5.5 upload alıyorum ama Steam'de 4.1'i geçemedim bu arada kablolu bağlanıyorum ve CAT6 kablo kullanıyorum şimdiden teşekkürler.

Oyun indirmek için upload değil download hızı lazım kanka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bunu arttırabilir miyiz?

Oyun indirirken upload hızınız değil download hızınız etkiler. Arttırmak isterseniz farklı bir pakete geçebilirsiniz. Pakedinizin download hızı nedir?

35/8= 4,375 sonuçta çıkan değer kadar saniyede indirme yapabilir internetiniz daha fazlasına izin vermez. O kadar kötü bir rakam değil zaten gayet yeterli benim düşüncem. Eğer size yetmiyorsa farklı bir pakete geçebilirsiniz 40 50 Mbps civarı.
35 Mbps = 3.5 indirme hızı.

3, 5 indirmesi olsaydı eğer nasıl saniye başına 4.1MB indirme yapabilsin. 1/10 değil 1/8 değeri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı