Steam Geri İade Sorunu

Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Steam'e geri iade özelliği gelir gelmez gerçekten hayal kırıklığına uğradığım bir DLC'yi geri vermek için talepte bulundum. Fakat "Dakika 1 gol 1." Alalı 1 hafta olmadı ve oynama süresi 2 dakika olan DLC'yi oynama süresi 2 saati geçmiş diyerek talebimi geri çevirdiler. Üstelik şaka gibi bir durum var. Gönderdikleri mail'de "Playtime: 2 minutes" diye belirtmişler.:ölü: Mail eki aşağıdadır. Ben bu durumda steam ile nasıl bir irtibat kurabilirim? Daha önce hiç irtibat kurmadığım için işleyişi ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Benzer sorun yaşayan arkadaşlar da çözüm bulabildilerse ve paylaşırlarsa sevinirim. :mutlu:

NOT: DLC iadesinde de asıl oyunun oynanma süresine bakılıyor olma gibi saçma bir ihtimal var mıdır? Çünkü asıl oyunun 29 saat oynanma süresi var ama DLC sadece 2 dakika.

Screenshot_8.jpg

DLC purchased from the Steam store is refundable within fourteen days of purchase, and if the underlying title has been played for less than two hours since the DLC was purchased, so long as the DLC has not been consumed, modified or transferred. Please note that in some cases, Steam will be unable to give refunds for some third party DLC (for example, if the DLC irreversibly levels up a game character). These exceptions will be clearly marked as nonrefundable on the Store page prior to purchase.
Bu durumda eğer kullandığın DLC oyun karakterinin seviyesinde/gücünde vs artışa sebep oluyorsa geri iade kabul edilmiyor. Ancak değilse sanırım onlar durumu yanlış anlamış.
Tekrar mesaj yaz, de ki siz de belirtmişsiniz, oynama sürem 2 dakikadır, satın alma süremin üzerinden 14 günden fazla bir süre geçmedi. Onlar bu kez talebini kabul etmek zorunda kalacaklardır.

Bu durumda eğer kullandığın DLC oyun karakterinin seviyesinde/gücünde vs artışa sebep oluyorsa geri iade kabul edilmiyor. Ancak değilse sanırım onlar durumu yanlış anlamış.
Tekrar mesaj yaz, de ki siz de belirtmişsiniz, oynama sürem 2 dakikadır, satın alma süremin üzerinden 14 günden fazla bir süre geçmedi. Onlar bu kez talebini kabul etmek zorunda kalacaklardır.

Yok hocam asıl oyunla alakası yok DLC'nin. Aldığım DLC aynı Warcraft 3 ün ek paketi olan Frozen Throne gibi. :) Sanırım en iyi böyle anlatabilirim. :LOL: Şimdi dediğiniz gibi tekrar talepte bulunacağım. Sonucu yazarım. Cevabınız için teşekkür ederim. :)

Durumu açıklayarak tekrar talepte bulundum. Cevap olarak birebir aynı maili tekrar gönderdiler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı