Steam gibi platformları denetleyen işletme var mı?

ozgurkaya61

Hectopat
Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
67
Yer
Trabzon Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İşsiz
Uzun zamandan beri şikayet indirme kısıtlaması yapan Steam konusunda bir işlem yapılması lazım ama kimse bir adım atmıyor. Şikayet varda gördüm bunlar çözüm olmaz diye yazdım. Genelde şikayet var. Bu işi asla çözmüyor yetkili girip müdahale etmeden. O yüzden foruma yazmayı düşündüm.
 
Ne denetlemesinden bahsediyorsunuz? Neyini denetleyecekler? Steam'de dün hesap açanlar Şikayetvar'da saçma sapan başlıklar açıp destek istiyor. Türkiye'ye özel indirme kısıtlaması falan yok. Varsa sorunun Cimer'e, Şikayetvar'a değil Steam Support'a yazarsın.
 
İndirme kısıtlaması ayarlarda var buradan bakabilirsin, başka türlü bir kısıtlama yok zaten.

1643025139898.png
 

Sonuçları atar mısınız?

Kablosuz Ethernet kablosu yok o yüzden düz kablosuz indiriyorum ve PC. Den. Ve şöyle problem var 2. 4GHz desteliyor oradan iniyor 5 GHz bağlantısından inmiyor çünkü destleyecek cihaz yok. Türknetliyim.
İşte hızım altyapım Türk Telekom'un üzerinden TurkNet'e geçtim. 100 internetim normalde
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    10 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
@ozgurkaya61 mbps olarak verilen değerin yaklaşık 1 / 8 'i indirme hızınızı mb/s cinsinden gösterir. 37,90 / 8 = 4,7375. Gönderdiğiniz ss'te ise Steam üzerinde 6,3-6,7 mb/s hızla indirme işlemi yapıyorsunuz, tahmini değerin çok üstünde.

Kısacası sorun Steam' de değil, Steam elde edebileceği maksimum hızda indirme yapıyor. 5,9 mb/s hızla da diske yazma işlemi yapıyor.

Paket içeriğiniz eğer 100 mbps ise bu değeri alamadığınız açık. 5 GHz bağlantı destekleyen bir cihaz üzerinden tam performans alabilirsiniz. Daha fazla bilgi için internet servis sağlayıcınızla iletişime geçin.
 

Geri
Yukarı