Steam GTA 5 yüklerken disk alanı yok hatası

orhannn1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar konu başlığında yazdığı gibi GTA 5'i dün öğlen vakitlerinde indirmeye başladım. Gece 4 veya 5 gibi indirmeyi durdurup tekrar yattım (indirmeyi durdurduğumda 60 GB'ı inmişti.) Sonra sabah 8 de PC'yi açıp, tekrar başlattım indirmeyi. 90 GB'ı yüklendiğinde disk alanı yok diye uyarı geldi. Bu önceden de oldu indirmeyi durdurup PC'yi restartlayıp açtığımda tekrar 35 GB boş yer oluyordu. Tabii GTA 105 GB benim boş alanım 140 GB. Steam'i açtığımda hem indirme 45 GB'a düşmüş hem de yeterli disk alanı yok diyordu. Steam Cache'sini temizledim gereken ne varsa yapıtım ama bir işe yaramadı. Anlamadığım şey zaten Steam otomatikman diskte 105 GB'lık bir dosya açıyor oraya indiriyor oyunu, tekrardan inerken neden daha da bilgisayarın yerini azaltıyor?

Dosya Ekleri

• unknown (1).png
    unknown (1).png
    3,7 KB · Görüntüleme: 85
  • unknown.png
    unknown.png
    70,5 KB · Görüntüleme: 86
Steam>ayarlar>indirmeler sekmesine gelip kütüphane klasörleri yazısına tıklıyoruz ardından açılan pencerede boş alanın olduğu diske sağ tıklıyoruz ordan da Kütüphane Klasörünü Onar a basıyoruz ve sorun çözülüyor.

Steam>ayarlar>indirmeler sekmesine gelip kütüphane klasörleri yazısına tıklıyoruz ardından açılan pencerede boş alanın olduğu diske sağ tıklıyoruz ordan da Kütüphane Klasörünü Onar a basıyoruz ve sorun çözülüyor.
Evet onar dedim ama maalesef 45 GB'ın hepsi sıfırlandı bende sildim şimdi tekrardan yüklüyorum şanssızlık, neyse en azından kendi kendine disk alanından yer azalmıyor. Şuan internet saniyede 3 MB indirdiği için. Teşekkürler ilgilendiğiniz için, kütüphane klasörü de zaten eski bir klasördü onardığımda iyi oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı