Steam GTA 5'i Mod ile Ban Yememek için Başka Klasöre Taşıma

absamet

Kilopat
Daha fazla  
Oyunu steam'dan aldım kurdum ve modlu oynamak istiyorum ancak onlineden ötürü ban yemek istemiyorum o yüzden steam'ın içinde kurulu olan oyunu yani steamApps/common da bulunan GTA 5 dosyasını farklı bir yere kopyalasam ve onu mod yükleyerek onlinea girmeden oynasam sorun olur mu? Ya da oyunu açar mı? Bu şekilde başka yere taşıma yaparsam. Nasıl bir yol izleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de senin gibi mod indirerek oynadım hiç bir sorun olmadı. Gta 5'i öyle kafana göre kopyalıyıp başka bir yere taşırsan oyun açılmaz. İnterneti keserek modu yükle bence ve online girmeyeceksin zaten internetsiz oyna modu.

Cevabınız için teşekkürler. Hem online hemde mod yüleyerek hikaye modunu oynamak istiyorum. Online'a girmek istediğimde mod kaldırmak istemiyorum; çünki çok uzun ve yorucu oluyor. Crack'li gta var elimde ancak onun güncellemesi 0.350 isteğim modu kuramıyorum ona, update klasöründe bir çok dosya eksik. Şimdi benim bu oyunu modlu oynaya bilmem için tek çare en son güncellemeye sahip crackli versiyonunu indirip kurmam mı gerekiyor. Steam klasöründen taşıdığım GTA 5 klasörüne carck yapabilir miyim. Hiçbir yolu yok mu hem online hem modlu oynamanın.

SteamApp/Common klasöründe bulunan GTA V klasörünün bir kopyasını başka bir yere taşıyacağım, biri mod'lu diğeri modsuz orijinal dosyası olacak. Online'a girmek istediğimde klasörleri değiştireceğim. Modlu şekilde oynarken interneti kapatmama gerek varmı online'a girmeyeceğim nede olsa sıkıntı olur mu sizce?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00