burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 437 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #1 Neden böyle oluyor hiçbir fikrim yok. Açılıp kapanıyor nedeni nedir?
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #2 İnternet paketinizi güvenli profilden standart profile çekince offline'a atmaz. Ama kapanmasının sebebini bilemiyorum. Artı 0 Eksi
İnternet paketinizi güvenli profilden standart profile çekince offline'a atmaz. Ama kapanmasının sebebini bilemiyorum.
A ArdaWywy Centipat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #3 12 taklalı Bmw E60 dedi: İnternet paketinizi güvenli profilden standart profile çekince offline'a atmaz. Ama kapanmasının sebebini bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Dün steam'e girdiğimde oyuna girince çevrimdışı mod atıyordu, sitesi de hata veriyordu steamden kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
12 taklalı Bmw E60 dedi: İnternet paketinizi güvenli profilden standart profile çekince offline'a atmaz. Ama kapanmasının sebebini bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Dün steam'e girdiğimde oyuna girince çevrimdışı mod atıyordu, sitesi de hata veriyordu steamden kaynaklı olabilir.
KS KS burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 437 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #4 12 taklalı Bmw E60 dedi: İnternet paketinizi güvenli profilden standart profile çekince offline'a atmaz. Ama kapanmasının sebebini bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltirim güvenli profili türknet kullanıyorum Artı 0 Eksi
12 taklalı Bmw E60 dedi: İnternet paketinizi güvenli profilden standart profile çekince offline'a atmaz. Ama kapanmasının sebebini bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltirim güvenli profili türknet kullanıyorum
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #5 @500498 @TurkNet Destek Ayşegül , Yardımcı olur musunuz ? Artı 0 Eksi
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Şubat 2023 #6 burkie dedi: Nasıl düzeltirim güvenli profili türknet kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba, oim üzerinden destek kaydı açarak sorunu ekiplerimiz ile paylaşır mısınız? Kontrole derek gerekli müdahale sağlanacaktır. Artı 0 Eksi
burkie dedi: Nasıl düzeltirim güvenli profili türknet kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba, oim üzerinden destek kaydı açarak sorunu ekiplerimiz ile paylaşır mısınız? Kontrole derek gerekli müdahale sağlanacaktır.
KS KS burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 437 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #7 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, oim üzerinden destek kaydı açarak sorunu ekiplerimiz ile paylaşır mısınız? Kontrole derek gerekli müdahale sağlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Efendim sorunu alternatif yöntemleri kullanarak çözdüm çok teşekkürler yine de. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, oim üzerinden destek kaydı açarak sorunu ekiplerimiz ile paylaşır mısınız? Kontrole derek gerekli müdahale sağlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Efendim sorunu alternatif yöntemleri kullanarak çözdüm çok teşekkürler yine de.