Steam Guard E-posta Değiştirme

Koulibaly

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Benim Steam ile alakalı bir sorunum var. Hesabımdan çıkış yaptım, sonrasında tekrar giriş yaptığım zaman Steam Guard kod gönderiyor. Benim hesabıma girdiğim e-posta eski telefonumda kaldı ve şifresini bilmiyorum. Son koyduğum şifreyi hatırlamıyorum. Ayrıca eski telefonum da bozuk, çöpe atmıştım. Konunun özeti ben bu Steam hesabımdaki e-postayı şimdiki e-postamla değiştirmek istiyorum. Bu işlemi nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam desteğe ulaşarak hesabın sahipliğini kanıtlayabilirseniz değiştirirler.

Önceki satım alımları gibi şeyler soruyorlar. Kredi kartı bilgileri vesaire. Eğer doğru bilgileri verirseniz e-postanızı güncellerler.

Hepsini biliyorum zaten yani Steam destek kısmına, ilk e postamı ve değiştirmek istediğim e postayı koydum nedeni ise o e posta ile değişir ise hesabım Steam hesabıma girerken gelen kod yeni e postama gelecek böylece hesabımı alacağım.
Steam hesabını ilk açtığın e postayı biliyorsan ve herhangi bir satın alım yaptıysan çok rahatlıkla geri alabilirsin hesabı.

FIFA 2021 ve ayrıca PES 2021 satın aldım.

Hepsini biliyorum zaten yani Steam destek kısmına, ilk e postamı ve değiştirmek istediğim e postayı koydum nedeni ise o e posta ile değişir ise hesabım Steam hesabıma girerken gelen kod yeni e postama gelecek böylece hesabımı alacağım.

FIFA 2021 ve ayrıca PES 2021 satın aldım.

Satın aldıysan Gmail'e mesaj geliyor her satın alınışta Steam desteğe hesabım çalındı kategorisiyle yazarsan orada bilgileri isteyecektir olayı yazarsın sonra satın aldığına dair ekran görüntülerini atarsın 1 gün içerisinde sana geri dönüş yaparlar.

Satın aldıysan Gmail'e mesaj geliyor her satın alınışta Steam desteğe hesabım çalındı kategorisiyle yazarsan orada bilgileri isteyecektir olayı yazarsın sonra satın aldığına dair ekran görüntülerini atarsın 1 gün içerisinde sana geri dönüş yaparlar.

Geri dönüş yaptılar. Diyorlarki satın aldığınıza dair ekran görüntüsü diyor. Ben de aldığım oyunun VakıfBank'taki faturasını attım. FIFA ve pes'in.Bakalım :d

Sorun çözülmüştür. Steam destek kısmından yardım aldım. İlk öncelikle sorunumu bildirdim e postamı değiştirmek istiyorum vs. bana karşı cevapları da şu oldu satın alma işlemi yaptıysanız faturasını yollayınız diye ben de satın alış faturamı yolladım ardından teşekkür ederiz dediler ve kod şeklinde şifremi verdiler.

Geri dönüş yaptılar. Diyorlarki satın aldığınıza dair ekran görüntüsü diyor. Ben de aldığım oyunun VakıfBank'taki faturasını attım. FIFA ve Pes'in. Bakalım :d

Sorun çözülmüştür. Steam destek kısmından yardım aldım. İlk öncelikle sorunumu bildirdim e postamı değiştirmek istiyorum vs. bana karşı cevapları da şu oldu satın alma işlemi yaptıysanız faturasını yollayınız diye ben de satın alış faturamı yolladım ardından teşekkür ederiz dediler ve kod şeklinde şifremi verdiler.

Reis bende fatura yok ama hesabımın açık olduğu telefonum var onu da kabul ederler mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı