Steam Guard kodu uyuşmuyor

semich.1

Femtopat
Daha fazla  
Selam, malum Steam'de artık son gün dolayısıyla ben de CS2 envanterimi satacağım fakat Steam Guard açmam gerekiyor açmak için mailime doğrulama bağlantısı geliyor. Ardından SMS olarak telefonuna kod geliyor kodun aynısını yazdığım halde SMS kodu beklediğimiz kod ile uyuşmuyor hatası alıyorum. Bunun sebebi nedir, çözümü nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.

Eski değil gelen kodun aynısını yazıyorum kabul etmiyor ayrıca uygulamam da güncel
Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz, veya internetiniz çekmiyor bile olabilir anten arızanız var ise modemin yanında tekrar deneyin. Bende eski telefonumda bu durumu yaşıyordum.

Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz, veya internetiniz çekmiyor bile olabilir anten arızanız var ise modemin yanında tekrar deneyin. Bende eski telefonumda bu durumu yaşıyordum.
Deniyorum

Hocam bir şey soracağım Steam guardı aktifleştirdikten sonra ben istediğim ürünü anında satabiliyorum değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı