Steam guard sorunu!

Maybach

Kilopat
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
2.095
Makaleler
2
Çözümler
3
Merhabalar. Arkadaşlar çok saçma bir hata ile çok saçma bir durumun ortasında kaldım, ne yapacağımı bilmiyorum.
Jackpot oynayacaktım, siteye girdim, item ekleyeceğim her neyse, tam telefondan kabul ettiğimde site fail hatası veriyordu. Kafayı yiyecek gibiydim. Sonra düşündüm ve telefondan bir problem olacağı kanısına vardım, başka bir telefon ile deneyeyim dedim. PC'den Steam hesabıma girip, oradan kendi telefon numaramı kaldırdığım takdir de Guard'ın kalkacağını düşündüm ve telefon numarasını kaldırdım. Ardından da sinir ile Steam uygulamasını telefonumdan silmiş bulundum. Sonra diğer telefondan hiç bir şeyden habersiz Steam uygulamasını indirdim.
Giriş yaptım ve ne göreyim? Guard kodu istiyor!
Sonra çözüm olacağını düşündüğüm bir yoldan, önceki telefonuma yeniden Steam uygulamasını yükledim ve giriş yaptığımda, Guard kodunu istemeye devam etti...
Arkadaşlar, ne yapacağım lütfen yardım edin. Resmen ellerim bağlandı. Öfkeyle kalkan, zararla oturur hesabı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk steam guard hesabı açarken adamlar uzun uzun bu anlattığın şeyleri yaşamanız durumunda guard hesabını sıfırlamak için bir kod veriyorlar kocaman, kutucuk içinde, ve diyorlar ki, güvenliğiniz için bu kodu dijital ortamlarda saklamayın, kaybetmeyeceğiniz bir şekilde bir yere not edin, ileride mutlaka lazım olacak. Muhtemelen o kodu verdiği sırada geçiştirmişsin. Yine de hatırlamaya çalış ne yaptığını, belki bir yere kaydetmişsindir. O kod ile guard hesabını sıfırlayabilirsin. Değilse işin zor.
 
Bu arada, Steam hesabıma PC'den girebiliyorum. Çünkü daha önceden giriş yaptığımdan Guard kodu istemiyor. Bir çıksam yandım.
 
@Pusgurt zaten etkin bir şekilde, fakat en başta telefondan girdiğimde bile Guard kodu istiyor. Jackpot oynamak istiyorum, oynayamıyorum. Hesaptan bir çıksam yandım cidden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı