Steam Guard süresi nasıl biter?

oğuzhan117

Kilopat
Arkadaşlar Steam'den oyun alacaktım. Bu oyunları da CS:GO skinleri mi satarak alacağım ama bu hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz? Ben bu kısıtlamayı kaldırmak için yazan bölüme tıklayıp yapılması gerekeni yapıyorum ama olmuyor. Oyunun 5 Eylül'de indirimi bitiyor, bu cezada 11'inde bitiyor yani alamıyorum.

1234123.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Steam'den oyun alacaktım. Bu oyunları da CS:GO skinleri mi satarak alacağım ama bu hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz? Ben bu kısıtlamayı kaldırmak için yazan bölüme tıklayıp yapılması gerekeni yapıyorum ama olmuyor. Oyunun 5 Eylül'de indirimi bitiyor, bu cezada 11'inde bitiyor yani alamıyorum.

Eki Görüntüle 1497763
Yardımcı olamayız 15 gün beklemelisin başka çaresi yok.

Eki Görüntüle 1497763
Steam guard aktif ettikten sonra 15 gün beklemek zorundasınız, beklemekten başka yapabiliceğiniz hiç bir şey yok ne yazık ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı