PC-Meraklısı Decapat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 194 2 Ekim 2020 #1 Steam Guard 15 gündür bağlı para yatırılmayan hesapta takas yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2020
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 2 Ekim 2020 #2 Hayır. 5$ harcamanız gerekiyor. Steam Support :: Trading and Market Restrictions support.steampowered.com Steam Support :: Limited User Accounts support.steampowered.com Artı 0 Eksi
Hayır. 5$ harcamanız gerekiyor. Steam Support :: Trading and Market Restrictions support.steampowered.com Steam Support :: Limited User Accounts support.steampowered.com
KS KS PC-Meraklısı Decapat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 194 2 Ekim 2020 #3 nefti dedi: Hayır. 5$ harcamanız gerekiyor. Steam Support :: Trading and Market Restrictions support.steampowered.com Steam Support :: Limited User Accounts support.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Ben yatırdım, karşı hesap yatırmadı, gine de yapabilir miyim ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
nefti dedi: Hayır. 5$ harcamanız gerekiyor. Steam Support :: Trading and Market Restrictions support.steampowered.com Steam Support :: Limited User Accounts support.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Ben yatırdım, karşı hesap yatırmadı, gine de yapabilir miyim ?
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 2 Ekim 2020 #4 Yapılabiliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS PC-Meraklısı Decapat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 194 2 Ekim 2020 #5 nefti dedi: Yapılabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Emin misin ? Artı 0 Eksi
Warlockk60 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #6 PC-Meraklısı dedi: Ben yatırdım, karşı hesap yatırmadı, gine de yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin ama senin karşı tarafa yollaman lazım karşı taraf sana yollayamaz. Artı 0 Eksi
PC-Meraklısı dedi: Ben yatırdım, karşı hesap yatırmadı, gine de yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin ama senin karşı tarafa yollaman lazım karşı taraf sana yollayamaz.