Çözüldü Steam hard disk yazma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

doruksenbag

Femtopat
Daha fazla  
İyi geceler,
İki gün önce yeni bir bilgisayar aldım. Yanına da Toshiba 2TB 7200RPM SATA3 64MB cache 3.5" sabit disk adlı ürünü aldım. Bugün Steam üzerinden oyun indirmeye başladım ve bir süre sonra hard diskin yazma hızı düşmeye, daha sonra da disk yazma hatası vererek bilgisayarı yeniden başlatana kadar tekrar indirmedi. İndirmeye çalıştığım oyun AC: Odyssey'di. Sorun oyunda mı diye hades indirmeye başladım ama sorun oyunda değilmiş. Tarayıcı üzerinden de yüksek boyutlu bir dosya indirirken bir süre sonra indirme kendi kendine durdu. Uzun lafın kısası hard diskimde bir sorun var ve disk yazmayı bir süre sonra kendi kendine durduruyor. Bunun için ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ni bir bilgisayar aldım. Yanına da Toshiba 2TB 7200RPM SATA3 64MB cache 3.5" sabit disk adlı ürünü aldım. Bugün Steam üzer
HD Tune Pro indirerek HDD'ne bir benchmark testi yap derim eğer test sırasında bir problem çıkarsa ne yazık ki sorun HDD'dedir .
HD Tune Pro indirerek HDD'ne bir benchmark testi yap derim eğer test sırasında bir problem çıkarsa ne yazık ki sorun HDD'dedir .
HD Tune Pro'yu indirip HDD'yi teste soktum ve "Read Error! Test Aborted" hatası almış bulunmaktayım.Bununla alakalı bir iki Technopat başlığı gördüm ve çoğu kişi HDD'nin ömrü bitmiş tarzı cümlelerde bulunmuş.Sanırım HDD'yi aldığım yere iade edip yeni bir HDD alacağım.Teşekkür ederim.

Ne demek dostum , yardımcı olduysam ne mutlu bana ancak sana tavsiyem bütçen varsa HDD alma derim çünkü artık HDD'ler eski nesil bir kullanıma sahip ve sıkıntı çıkarabilmekte . Bütçen varsa SSD al keyfine bak , bu arada çözüm olarak işaretler misin yanıtımı . Sağlıcakla kal...

Ne demek dostum, yardımcı olduysam ne mutlu bana ancak sana tavsiyem bütçen varsa HDD alma derim çünkü artık HDD'ler eski nesil bir kullanıma sahip ve sıkıntı çıkarabilmekte. Bütçen varsa SSD al keyfine bak, bu arada çözüm olarak işaretler misin yanıtımı. Sağlıcakla kal...

Zaten 500 GB bir SSD'ye sahibim, fakat şu anda çok doldurmak istemiyorum bu yüzden HDD'ye yönelmiştim. HDD iadesiyle alacağım para ile üstüne koyabileceğim birkaç yüz lira ile bir SSD almaya çalışacağım. Teşekkür ederim. İyi geceler...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı