Steam hediye banı kaldırılabilir mi?

Better Call Me

Picopat
Yer
Uzay
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar,

Steam'den hediye göndermeye çalışıyordum yaz indirimlerinde hata vermişti. Desteğe yazmıştım, çözmüşlerdi. Fakat aynısı Odyssey diye alacağım oyunu yanlışlıkla Origin diye alınca başıma geldi. Odyssey diye alacaktım baktım Origin. İade ettim tekrar hesabıma Odyssey hediye etmeye çalışınca Steam hata verdi tekrar. Yazdım onlara. Ya kendi kartını kullan ya da hediye atmak istediğin hesabındaki bakiyeyi kullan dedi. Kısıtlamayı kaldıramıyoruz dedi.

Benim bu yaz indirimi bitmeden oyun almam lazım. Kartımda 50 TL para var. Sırf indirimlerde hediye oyun almak için 500 TL bakiye biriktirdim. 310 TL'si Steam'de kaldı. Ben bu bakiyeyi nasıl oyuna çevirip hediye atabilirim?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm ihtimaller bitmiş gibi. Hediye sistemini ticari olarak kullanan birçok kişi var, ki Valve bunu yasaklıyor zaten. Bu konu hakkında onaylanmış bir Steam makalesi olmasa da bazı kişiler bunu test etmiş, hediye gönderimleri yaklaşık olarak kendi hesabında yaptığın satın alımların x1.8'ini geçer ise hesap ticari kullanım olarak kabul ediliyor.

Siz ticari olarak mı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama sık sık hediye gönderen kişilerin sonu böyle oluyor genelde. Steam destek de olumsuz yanıt verdi ise tek yapılacak şey bir süre daha bekleyip tekrar Steam desteğe yazmak.

Tüm ihtimaller bitmiş gibi. Hediye sistemini ticari olarak kullanan birçok kişi var, ki Valve bunu yasaklıyor zaten. Bu konu hakkında onaylanmış bir Steam makalesi olmasa da bazı kişiler bunu test etmiş, hediye gönderimleri yaklaşık olarak kendi hesabında yaptığın satın alımların x1.8'ini geçer ise hesap ticari kullanım olarak kabul ediliyor.

Siz ticari olarak mı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama sık sık hediye gönderen kişilerin sonu böyle oluyor genelde. Steam destek de olumsuz yanıt verdi ise tek yapılacak şey bir süre daha bekleyip tekrar Steam desteğe yazmak.
Merhaba, satın alımların x1.8'ini geçer ise hesap ticari kullanım olarak kabul ediliyor demişsiniz. Peki satın alımlar sadece oyunları mı kapsıyor? Yoksa oyun içi satın alımlar da buna dahil mi?

Merhaba, satın alımların x1.8'ini geçer ise hesap ticari kullanım olarak kabul ediliyor demişsiniz. Peki satın alımlar sadece oyunları mı kapsıyor? Yoksa oyun içi satın alımlar da buna dahil mi?

Merhaba. Oyun içi satın alımlar dahil değil. Sadece Steam mağazasından satın alınan oyunlara harcanan toplam miktarın x1.8'i gibi düşünün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı