Steam hediye oyunu iade etmek

Ardam2

Hectopat
Daha fazla  
Steam'dan yaz indirimi ile CS:GO aldım arkadaşa parayı verdim arkadaş kendi kredi kartına yükleyip oyunu bana hediye olarak gönderdi. Yarım saat bile olmadan oyun sıktı ve zevk alamadım param boşa gitti diye düşündüm. Bu tür oyunları pek sevmem. Ama orada arkadaş ortamında %50 indirim deyince... Nasıl iade edebilirim ?

Arkadaşım zaten hediyeyi kabul etti, iade alabilir miyim?​

On dört gün içerisinde satın alınmış ve hediyeyi alan kişi tarafından iki saatten az oynanmış herhangi bir hediye için iade söz konusu olabilir.

Not: Bir Steam Hediyesi için iade talep etmek için ilk olarak hediyeyi alan kişinin iadeyi ve ürünün hesabından kaldırılmasını kabul etmesi gerekmektedir.
  • Hediye sahibi burada belirtildiği gibi geri iade talebi isteyerek işlemi başlattı mı?
  • İade talebi, hediyeyi alan kişi tarafından kabul edildikten sonra help.steampowered.com'a gidin ve bir iade isteği oluşturun.

Steam Refunds

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1 keresinde yapmıştım abime yolladığım hediyeyi geri almıştım ama nasıl yaptığımı unuttum. Mümkün iade ama önce hediyeyi alan kişi gönderen kişinin iade edebilsin diye bir tik var onu işaretlemesi lazımdı.

İade edebilirsin.

Dosya Ekleri

• 2018-01-12 19_14_38-Steam İadeleri.png
    2018-01-12 19_14_38-Steam İadeleri.png
    7,8 KB · Görüntüleme: 15.941
CSGO'yu 5 kişilik bir arkadaş grubun yoksa oynama bence :) Tek başıma oynayarak global oldum şimdi oyuna giresim yok. Maçlarda da eğlenmemiştim. Silver olup arkadaşlarla oynamayı tercih ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı