Steam hesabı birisine verilirse hesapta değişiklik yapabilir mi?

@The Yiğit zamanında kötü yorumlar okumuştum yaptırmamanızı öneririm. Ayrıca ban yeme riskiniz oldukça fazla.

Garantili hileler kullaniyorlar çoğunlukla pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bedava hilelerden milyonlar bastım hiç sıkıntı olmadı ama param bitmek üzere başlayacağım yine.

Vallahi ben beleş hilelerle kastim bir 100-200M kaptan kaplan sağ olsun o değil de senin yüzüne gidip para basacağım aklima getirdin.

@VenomBey hocam kaliteli dediğiniz 20 dolara satılan hileler. Yasak olmasa ben de verirdim isimlerini bilinen hileler zaten ve o hileler de zaman zaman ban yiyor. Biliyorum da konuşuyorum zamanında çok mağdur olan olmuştu.

Şimdi sitesine baktımda adamlar kendi hile yazılımını yapmışlar. Ya ben şahsen güveniyorum hocam sizi bilemem. Ama bu kaptan kaplan güzel para kazanıyor helal olsun.

@VenomBey Açıkçası yalan olmasın bunlar ne kullanıyor tam olarak bilmiyorum ama piyasada yine ünlü olan birkaç kişi vardı zamanında hala bu işi yapıyorlar mı bilmiyorum. Onlar da kendi yazılımımız şöyle böyle deyip hava atıyorlardı. Tek yaptıkları şey göz boyamalık yabancı hileleri alıp Türkçeye çeviriyorlardı. Hani o yüzden her yazana da güvenmeyin bence.
Bu hile işleri özellikle para atma kısmı iyi bir kodlama yeteneği ister her hile yapımcısı yapamaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı