Steam hesabi calindi

Arkadaşımla maç atacağız.

Peki ya o hesap sana şimdi mi gelecek bu kadar acele ve kaba insanları kimse sevmez ve kimse yardım etmek zorunda değil desteğe başvuracaksın da kaç güne cevap gelecek de falan gereksiz telaşa gerek yok ben de trol konu olduğunu düşünmeye başladım içeride doğru düzgün bir bilgi bile yok yardımcı olur musunuz yazıyor resmen burada ben Steam yöneticisi göremedim Steam'e başvurun hesabın sizin olduğunu gösterecek bir delil verin ayrıca zaten Steam kayıt olurken zorunlu doğrulama istemiyor muydu e-posta olmalı?

Ticket şeysi paralı mı?
Peki ya o hesap sana şimdi mi gelecek bu kadar acele ve kaba insanları kimse sevmez ve kimse yardım etmek zorunda değil desteğe başvuracaksın da kaç güne cevap gelecek de falan gereksiz telaşa gerek yok ben de trol konu olduğunu düşünmeye başladım içeride doğru düzgün bir bilgi bile yok yardımcı olur musunuz yazıyor resmen burada ben Steam yöneticisi göremedim Steam'e başvurun hesabın sizin olduğunu gösterecek bir delil verin ayrıca zaten Steam kayıt olurken zorunlu doğrulama istemiyor muydu e-posta olmalı?
Ya pardon arkadas video çekecekti ondan kaba olduysam çok pardon.

Hocam, açtığı konular ve yazış şeklinden belli bir bilgiye sahip birisi. Ticket anlamını bilmeyen birisinin bilmesi imkansız olan kelimeleri kullanarak bazı konuları cevaplamış. Şahsi düşüncem Troll konu.

Ticket şeysi paralı mı?

Ya pardon arkadas video çekecekti ondan kaba olduysam çok pardon.
Eposta değiştirilmiş.
Hocam, açtığı konular ve yazış şeklinden belli bir bilgiye sahip birisi. Ticket anlamını bilmeyen birisinin bilmesi imkansız olan kelimeleri kullanarak bazı konuları cevaplamış. Şahsi düşüncem Troll konu.
Ya vallahi billahi bilmiyorum.

Arkadaşlar büyük ihtimal trol konu içim yanmaya başladı benim son kez yazıp takibi bırakıyorum Steam Destek olmalı site Steam kullanmadığım için bilmiyorum göz atın ticket atın hesap sizinse delil gösterin bitti. Zaten hesabınız da aman aman değerli bir hesap değil açın yeni hesap oynayın.
Sağ olun ama ben ticket yani bilet şeysini halen anlamadım.

Ticket'ı geri bildirim olarak düşünebilirsin. Eğer hesabın çalınmışsa, steam destekten sorununu seçerek ilerleyeceksin daha sonra senden daha ayrıntılı bir şekilde olayı anlatman istenilecek. Orayada sahip olduğun delillerle birlikte konuyu açıklayacaksın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı