Steam hesabı çalındı

tamam teşekkürler

ettim indirmiştim kodları
O kodlar işinize çok lazım olacaktır desteğe detaylı bir biçimde anlatın. Gerekli değil ama bence yazdığınız cümleyi ingilizce de yazın belki yabancı biri görür ben ne olur ne olmaz yazmıştım elinizden ne geliyorsa yazın ben kart bilgilerimi felan herşeyi atmıştım sansürleyip geri cevap verdiler o yüzden korkmayın steam destek ile herşey inizi paylaşın.

Ama kadın Steam da çalıştığı belli çünkü ben bir şey yapmamama rağmen bilgi falanda vermedim ama e postamı değiştirdi kendisi yani Steam da çalışıyor.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun kardeş. Steam desteğe yazarsan yardımcı olurlar bana da aynısı olmuştu desteğe yazdım geri aldım.

Steam geliştiricisi? 2003'de kurulan oluşumun içindeki görevlilerden birisi senin hesabın için 800 Dolar'ın peşinden koşmaz. Geçmiş olsun

Bak şey, o gerçekten Steam'de çalışıyor. Bir bilgi vermeme rağmen e-postamı değiştirdi kendisi.

Geçmiş olsun kardeş. Steam desteğe yazarsan yardımcı olurlar bana da aynısı olmuştu desteğe yazdım geri aldım.

Sağ ol, kardeş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…