Steam hesabı çalındı

Fruko Gazoz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Bayburt
2 gün önce hem mailimin hem de parolamın değiştiğiyle ilgili e-posta aldım. Garip olan önce doğrulama kodu da gönderdiler. Kodu girmeden nasıl giriş yapıldı acaba. Google hesabıma baktığımda hiçbir yerden giriş yok. Şu anda da hesaba giremiyorum. Hesapta değerli bir şey de yoktu niye çalındı anlamadım. Geri almak istememin nedeni CS, Dota ve PUBG hesaplarım.
Steam desteğe de yazdım ancak 2 gündür dönüş yapılmadı. Başka yapabileceğim veya kanıtlayabileceğim bir şey var mı? Herhangi bir oyun satın almamıştım bu hesapta.
Aynı durumu Riot'umda da önceden yaşamıştım ancak akşamına açtığım Ticket'tan dönüş yapıldı ve ilk açtığım çar ne bileyim hesap ipuçları gibi şeylerle doğrulamıştım.
-Aynı gün EA App'ime de giriş yapılmaya çalıştı ancak erkenden şifreyi değişerek hallettim.-

@Leon Dayı Hocam dikkat ederim normalde zaten, nasıl oldu anlamadım :D
Allah'tan bu hesaptan bir şey satın almamıştım.
Hesabı alacağımdan pek umutlu değilim açıkçası bana ait olduğuna dair pek kanıt kalmadı çünkü.

Bugün de x hesabıma giriş yapılmaya çalışıldı. Doğrulama kodu geldi. Benim bilgiler gitti anlaşılan. Tüm çalınmaya çalışılan hesaplar aynı maile bağlı ancak Google hesabıma giriş de gözükmüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı