"Hesabı da başkasından almıştım, mail ve şifresini değiştirmiştim."hocam hesabı satın aldığımı söylemedim sadece çaldıklarını söyledim, karşı olduklarını biliyorum
"Hesabı da başkasından almıştım, mail ve şifresini değiştirmiştim."hocam hesabı satın aldığımı söylemedim sadece çaldıklarını söyledim, karşı olduklarını biliyorum
size söylüyorum bunu, steam de belirtmedim bunuBaşkasından aldığınızı söylediniz hocam.
yok hocam oyun indirime girmişti kaçırdım indirimi. TL ye geçmeden 400 tl ye almıştım diye hatırlıyorumİtem satış büyük ihtimalle 1klik oyunu 100TL'ye alacağını saniyorlar.
Size söylüyorum bunu, Steam de belirtmedim bunu.
hocam size söylüyorum bunu size. Steam e değil"Hesabı da başkasından almıştım, mail ve şifresini değiştirmiştim."
sadece çaldıklarını söyledim
talepde kendi belirtiyordu ilkini hatırlamıyorsan sonuncusunu yaz diye. Aile paylaşımından ve Rockstar bağlantısından hiç mi bir şey çıkmaz hocam yapmaaa....Destek ekibine bunun gibi binlerce talep gönderiliyor. Siz sadece çalındı deseniz de, hesaba giriş yapılan yerlerden üç aşağı beş yukarı neyin ne olduğunu görebiliyorlar. Hadi diyelim şüphelenmediler, hesabın gerçek sahibi siz olduğunuzu kanıtlamanızı isteyecekler. İlk e-posta adresini soruyorsa sonuncusunu söylemenizin bir mantığı yok. Kart numarasını da bilmiyorsunuz. En kötü ihtimal hesapta (eğer varsa) ilk etkinleştirilen oyun anahtarını bile isteyebilirler.
ah be gitti desene hesap, teşekkürler hocam yanıt içinEkstradan belirttiler ise o zaman başka. Yalnız geri kalanları da belirtmeniz gerekecek. Rockstar bağlantısının direkt olarak Steam ile bir alakası olmadığından dolayı kabul göreceğini sanmıyorum.
Tecrübeyle sabit ilk kart numarası hatırlamıyorum desen ilk yüklenen oyunun pini isteyecek. İlk maili isteyecek baya karışık. Aldığın kişiye ya da aldığın bir platform varsa anca oradan bir tık ilerleme belki mümkün olabilir bence.Destekten gelecek cevabı bekleyin bakalım. Kesin konuşmak istemem ama, böyle durumlarda genelde olumlu bir sonuç çıkmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.