Steam hesabı çalındı

kadirçetin

Kilopat
Yıllar sonra ilk defa başıma bir şey geldi ve neden kaynaklı olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Steam Guard olduğu halde ve mailimde koruma olduğu halde mailime girilip Steam hesabımın numarası ve maili değiştirildi. Ben Steam'a destek kısmına mesaj attım ve alışveriş yaptığım dekontları mail üzerinden gelen Steam alışverişlerinden SS aldım bu işe yarar mı? Steam hesabımı geri alabilir miyim?

İşe yarar,bu durumda steam en güvenilir platformlardan biri. Aynı zamanda hukukende hakkınızı arayabilmeniz için hesabı çalan kişinin kullandığı cihazdan evinin adresine kadar tüm bilgileri sizinle paylaşıyorlar.

İşe yarar, bu durumda Steam en güvenilir platformlardan biri. Aynı zamanda hukukende hakkınızı arayabilmeniz için hesabı çalan kişinin kullandığı cihazdan evinin adresine kadar tüm bilgileri sizinle paylaşıyorlar.

Saat 2 gibi yazdım onlara ama hala cevap bekliyorum endişeliyim illaki geri dönerler değil mi?

İşe yarar geri alırsın
İnşallah :(

Yıllar sonra ilk defa başıma bir şey geldi ve neden kaynaklı olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Steam Guard olduğu halde ve mailimde koruma olduğu halde mailime girilip Steam hesabımın numarası ve maili değiştirildi. Ben Steam'a destek kısmına mesaj attım ve alışveriş yaptığım dekontları mail üzerinden gelen Steam alışverişlerinden SS aldım bu işe yarar mı? Steam hesabımı geri alabilir miyim?
Tam da yapman gerekenleri yapmışsın, çabuk sonuç alman lazım. Çok geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı