T Bone Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #21 Goshine dedi: Tecrübeyle sabit ilk kart numarası hatırlamıyorum desen ilk yüklenen oyunun pini isteyecek. İlk maili isteyecek baya karışık. Aldığın kişiye ya da aldığın bir platform varsa anca oradan bir tık ilerleme belki mümkün olabilir bence. Genişletmek için tıkla... 1 ihtimal daha var o da ölmek mi dersin durumu hocam. Satıcıya ulaşamıyorum xD. Neyse cd key alacağım artık teşekkürler
Goshine dedi: Tecrübeyle sabit ilk kart numarası hatırlamıyorum desen ilk yüklenen oyunun pini isteyecek. İlk maili isteyecek baya karışık. Aldığın kişiye ya da aldığın bir platform varsa anca oradan bir tık ilerleme belki mümkün olabilir bence. Genişletmek için tıkla... 1 ihtimal daha var o da ölmek mi dersin durumu hocam. Satıcıya ulaşamıyorum xD. Neyse cd key alacağım artık teşekkürler
G Goshine Femtopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mayıs 2025 #22 T Bone dedi: 1 ihtimal daha var o da ölmek mi dersin durumu hocam. Satıcıya ulaşamıyorum xD. Neyse cd key alacağım artık teşekkürler Genişletmek için tıkla... Aynen <3 gelmiş geçmiş olsun.
T Bone dedi: 1 ihtimal daha var o da ölmek mi dersin durumu hocam. Satıcıya ulaşamıyorum xD. Neyse cd key alacağım artık teşekkürler Genişletmek için tıkla... Aynen <3 gelmiş geçmiş olsun.