Steam hesabı paylaşmak yasak mı?

Tafabay

Hectopat
Yer
Çanakkale Biga
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhabalar. Steam hesabı benim. Arkadaş GTA 5 oynamak için istiyor. Hesap paylaşımı yasak mı? Ban riski var mı? GTA dışında pek çok oyunum var. Bunları da indirip oynasa sorun olur mu? Ben çalıştığım için benim açımdan sorun yok sadece hesabın tehlikeye düşmesini istemiyorum.

Herkese teşekkürler...

Sorun olmaz. İstediğin bilgisayarda Steam hesabına giriş yapıp oyun indirebilirsin. Aynı anda o ve sen oynayamazsın. Bunu da biliyorsundur.

Kimin oynadığı tespit edilemez ayrıca. Edilse bile oyunları para vererek almışsın, senin. Kim karışabilir?

Paylaşmak yasak değil. Yalnız paylaştığın zaman kütüphanenin tamamına erişimi olacak ve istediği oyunu oynayabilecek.

Bu da şu anlama geliyor; VAC veya herhangi bir hile korumalı oyundan yasaklama alırsa senin hesabın da yasaklama alacak. Aklında bulunsun.

Arkadaşına güveniyorsan paylaşabilirsin.

Paylaşmak yasak değil. Yalnız paylaştığın zaman kütüphanenin tamamına erişimi olacak ve istediği oyunu oynayabilecek.

Bu da şu anlama geliyor; VAC veya herhangi bir hile korumalı oyundan yasaklama alırsa senin hesabın da yasaklama alacak. Aklında bulunsun.

Arkadaşına güveniyorsan paylaşabilirsin.
Paylaşmak istenilen oyunlar seçilebiliyor.

Paylaşmak istenilen oyunlar seçilebiliyor.

Valve'ın dediğine göre seçilmiyor.

Sadece bazı oyunlarımı paylaşabilir miyim?

Hayır, kütüphanenizin tamamı paylaşılır. Paylaşmak ya da harici tutmak için belirli oyunlar seçemezsiniz.

Ayırca, birden fazla Steam Kütüphanesini ödünç alan kullanıcılar bir oyunu kimden ödünç aldıklarını seçememektedir.

Valve'ın dediğine göre seçilmiyor.

Sadece bazı oyunlarımı paylaşabilir miyim?

Hayır, kütüphanenizin tamamı paylaşılır. Paylaşmak ya da harici tutmak için belirli oyunlar seçemezsiniz.

Ayırca, birden fazla Steam Kütüphanesini ödünç alan kullanıcılar bir oyunu kimden ödünç aldıklarını seçememektedir.

Yeni güncelleme geldiyse bilemiyorum ancak ben defalarca yaptım bu işlemi, oluyordu.

Benim de Steam hesabım şuan 3 arkadaşımda var. Biri GTA V biri PUBG biri de Witcher 3 oynamak için istedi. Üçü de farklı zamanlarda benden Steam Guard kodunu isteyerek oyunlarını oynuyolar. Güvendiğiniz arkadaşlarınız ise bir sorun olmadan hesabınızı paylaşabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı