Steam hesabı satmak

Türkiye'den çekilmiyor. Yalnızca bölgesel fiyatlandırma kalkıyor. Yani dolar üzerinden satış yapacak.

Son düzenleme:
Çok mantıklı bir yatırım olmaz hocam zaten oyun fiyatları uçuk aynı zamanda millet Epic'e geçiyor yani bence mantıklı değil elinizde patlayabilir.

Yerel fiyatlandırma kalkınca zamlanacak oyunları alırsanız belki kar edersiniz.

Onun dışında Steam, tamamen Türkiye'yi terk etmiyor. Elinizde patlar.

Aynı şey benim de aklıma geldi bölgeyi Amerika yapıp yabancı sitelerde satılabilir olsa benim hesabıma dolar olarak 1280-3732 dolar arası bir fiyat çıkıyor altında satsam iyi para.

Atıyorum RDR2 normalde 60 dolar bu da 1.687, 31 Türk lirasına geliyor ve şu an RDR2 bizde 1150 TL bunun dolar karşıtı ne 40,89 dolar yani oyun firması Türkiye'ye acırsa bu senaryo gerçekleşebilir.
Kısacası RDR2 misal bizde 40,89 dolar olarak gözükebilir 60 dolar yerine gıcık oldum şu başlıklara Steam Türkiye'den çekilse sen Steam'a giremezsin aynı PayPal gibi olur.

Kafaya bak ya :D
Koyun can derdinde, kasap et derdinde.

Hesap satmak zaten yasal değil bir de üstüne fırsatçılık yapmak istiyorsun.

Fırsatçılık değil alan yine uyguna alacak.

Çok mantıklı bir yatırım olmaz hocam zaten oyun fiyatları uçuk aynı zamanda millet Epic'e geçiyor yani bence mantıklı değil elinizde patlayabilir.

Hocam Epic'teki oyunlar zengin değil. Oyuncuların Epic'e geçeceğini düşünmüyorum Steam'de daha çok zengin içerikler var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı