Steam Hesabı Satmak

meunq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben CS:GO'da yaklaşık Steam değeri 300 TL olan bıçağımla oyun oynuyordum ve birisi gelip benim PUBG, CS:GO, Rainbow Six Siege bulunan ve dediğim gibi bıçaklı hesaba 500 TL vereceğini ve zengin falan olduğunu söyledi ve ben de salaklığımı yapıp kabul ettim adam bana EFT ile İninalıma para attığını söyledi ama yarın sabah saat 9'da olur falan dedi, ondan sonra parayı görmeden veremeyeceğimi söyledim, şimdi de bana tehditler savuruyor ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin acilen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben CS:GO'da yaklaşık Steam değeri 300 TL olan bıçağımla oyun oynuyordum ve birisi gelip benim PUBG, CS:GO, Rainbow Six Siege bulunan ve dediğim gibi bıçaklı hesaba 500 TL vereceğini ve zengin falan olduğunu söyledi ve ben de salaklığımı yapıp kabul ettim adam bana EFT ile İninalıma para attığını söyledi ama yarın sabah saat 9'da olur falan dedi, ondan sonra parayı görmeden veremeyeceğimi söyledim, şimdi de bana tehditler savuruyor ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin acilen.
Hesabı verdin mi? İnşallah vermemişsindir.

Tehdit savursun baktın olmuyor engelle gitsin, numaranı verdiysen ordan da engelle istediği kadar tehdit etsin kimsenin sana tehdit etmeye hakkı yok, polise başvur.

Polise başvurmanı şiddetle tavsiye ederim. O kimmiş öyle tehdit etmek falan? Kimse kimseyi tehdit edemez kimse kimsenin huzurunu durduk yere bozamaz böyle bir hakkı yok kimsenin!

Dostum amacı kesinlikle seni dolandırmak gayet açık ve net. Metin2 oynayan birisi olarak bu tip kişilerle çok karşılaştım birisi sana gelip durduk yere hesabını satın alayım, itemini satın alayım diyorsa %99 dolandırıcıdır. Öyle bir amacı olan insan zaten hesap satan yerlerden satın alır veyahut zengin ise oyun alır.

Neden hesabını satın alıyor? Steam'den 500 TL değerinde bir eşya ile kolay bir şekilde takas yapabilirdiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı