Satılık Steam Hesabı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kolay gelsin dostum, Steam olayında yabancıyım. Hatta yeni üye oldum Dota2 oynamak için. Bu hesaptaki oyunları istediğim bilgisayarda kurabiliyor muyum? Yada aynı steam hesabını 5-6 bilgisayarda kullanabilir miyim? tabiki aynı zamanda iki bilgisayardan aynı hesaba girilemeyeceğini biliyorum. Birde senin hesap ile Watch Dog yada GTA 5 kaç liraya alınabiliyor?

Kolay gelsin dostum, Steam olayında yabancıyım. Hatta yeni üye oldum Dota2 oynamak için. Bu hesaptaki oyunları istediğim bilgisayarda kurabiliyor muyum? Yada aynı steam hesabını 5-6 bilgisayarda kullanabilir miyim? tabiki aynı zamanda iki bilgisayardan aynı hesaba girilemeyeceğini biliyorum. Birde senin hesap ile Watch Dog yada GTA 5 kaç liraya alınabiliyor?

Öncelikle hoşgeldin. Steamde ÇEVRİMİÇİ olarak sadece 1 Bilgisayar, ÇEVRİMDIŞI olarak ise Sınırsız Bilgisayar yararlanabilir fakat biraz riskli bir durum. Diğer soruna gelirsek aynı anda tek bilgisayarda ÇEVRİMİÇİ olman şartı ile istediğin kadar bilgisayara oyunları kurabilirsin. Son olarak ise Steam Store Evrensel fiyatlandırma(!) yaptığı için ister hesabın yeni olsun ister Steamdaki bütün oyunlar kütüphanende olsun farketmiyor.

Sağol dostum,
Ben 4 tane bilgisayara kurmayı düşünüyorum, Riskli dediğiniz nedir, hesap banlanabiliyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı