Kardeş saflığıma denk geldi fake steam community e girdim bilgilerimi yazdım steam guard diye dosya indirdi sonra e posta değişmiş ve ebeveyn kilidi konulmuşNeler yaptın da Steam hesabın çalındı ?
Kardeş doğru konuş saf maf bianlığıma denk geldi steam de adam mesaj attı gel takas yapalım diye o site linkini verdi bir anlığıma geldi diyorumSaf birisiysen Steam kullanmamalısın. İnternet bir çok kötü amaçlı kişini olduğu bir yer. Sahte bir yere nasıl girdiğini de anlayamadım.
Ya bir an dikkatsizliğime denk geldi adam gel cs go da item takas edelim dedi link verdi bende girdim direk e posta değişti işteBi kere en baştan düşünün yahu. Adamın sana dediği sitenin Steam community olduğuna emin misin? Değilsin çünkü sitede steam community değil. Onlar hep dolandırıcılık siteleri insanların saflığından ve dikkatsizliğinden yararlanıyorlar. Sana ikiside denk gelmiş çünkü sitenin ismi muhakkak "steam conmunity" yada "steam conmmunitly" gibi bir şeydir. Böyle şeylere dikkat edin. Bi harf farkla dolandırıyorlar sürekli.
Verdiği linkin steam community olduğuna eminmisin ?Ya bir an dikkatsizliğime denk geldi adam gel cs go da item takas edelim dedi link verdi bende girdim direk e posta değişti işte
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.