Steam hesabım çalındı

Itamyl

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Steam hesabım çalındı ve her şeyimi kaybettim. GGDROP ve keydrop üzerinden kasa açıyorum bunlarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü çok fazla kullanıcıya sahipler ve neredeyse hiç şikayet yok. Hesabım çalınmadan 5 dakika önce Steam atölyesinden CS:GO haritası indirdim aim geliştirmek içi. N bunula bir ilgisi olabilir mi? Ve mail ve telefon numarası değişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bir bardak soğuk su için, sonra Steam Destek'e yazın. Daha önceden para ile satın alım yaptıysanız Steam Destek ile iletişime geçerken bu satın alımın faturasını da gösterin. E-Postanızda duruyor olması lazım.

En kolay yöntemi söyleyim hocam yeni hesap açıp desteğe ulaşın ve Steam'de alışveriş yaptığınız faturaları atın ben böyle geri aldım.

Hayır durmuyor dursaydı mail yok demezdi.

Öncelikle hesabınızı hemen kilitleyin. Ardından Steam Destek'e yazıp kart ile satın aldıysanız kartınızın son 4 hanesini, hesabın ilk e-postasını iletin.

Hesabıma ulaşamıyorum nasıl kilitleyebilirim?

En kolay yöntemi söyleyim hocam yeni hesap açıp desteğe ulaşın ve Steam'de alışveriş yaptığınız faturaları atın ben böyle geri aldım.

Destek yolladım, dosya kısmına faturayı eklemem mi gerek?

Hayır durmuyor dursaydı mail yok demezdi.

Hesabıma ulaşamıyorum nasıl kilitleyebilirim?

Outlook veyahut Gmail üzerinden e-posta hesabınıza ulaşmanız gerek. Ulaştıktan sonra hesabınızın bilgilerinin değiştiğine dair e-posta varsa eğer, e-posta da hesabınızı kilitlemek için bir tuş olur. Ona basın.

Hayır durmuyor dursaydı mail yok demezdi

Hesabıma ulaşamıyorum nasıl kilitleye bilirim?
Steam hesabınızı açtığınız E-Posta adresine iyice bakın. Oraya faturalar gelmiştir.

Şöyle açıklayayım satın alım yaptığımda fatura geliyor fatura gelen maili buldum ancak steamda şifremi unuttum kısmına yazınca hesap bulunamadı diyor
Steam hesabınızı açtığınız E-Posta adresine iyice bakın. Oraya faturalar gelmiştir.
attığım desteğe faturayı ekleyeceğim.

Hocam, hesabınızın değişmeden önceki mailine "Bilgileriniz değişti" diye bir bildirim gelir. Öyle bir bildirim yok mu ?

Şöyle açıklayayım satın alım yaptığımda fatura geliyor fatura gelen maili buldum ancak steamda şifremi unuttum kısmına yazınca hesap bulunamadı diyor
Hesabınızın adı ve mail adresi değiştiği için öyle oluyor sanırım. Orada hatırladığınız en son şifre veya posta adresi gibi seçenekler varsa oradan deneyebilirsiniz. Steam'deki arkadaşlarınızı çıkarmadıysa (ki çıkarmıştır) arkadaşlarınıza hesabın adını sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…