Steam hesabım çalındı ve her şeyimi kaybettim. GGDROP ve keydrop üzerinden kasa açıyorum bunlarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü çok fazla kullanıcıya sahipler ve neredeyse hiç şikayet yok. Hesabım çalınmadan 5 dakika önce Steam atölyesinden CS:GO haritası indirdim aim geliştirmek içi. N bunula bir ilgisi olabilir mi? Ve mail ve telefon numarası değişti.
Öncelikle bir bardak soğuk su için, sonra Steam Destek'e yazın. Daha önceden para ile satın alım yaptıysanız Steam Destek ile iletişime geçerken bu satın alımın faturasını da gösterin. E-Postanızda duruyor olması lazım.
Öncelikle hesabınızı hemen kilitleyin. Ardından Steam Destek'e yazıp kart ile satın aldıysanız kartınızın son 4 hanesini, hesabın ilk e-postasını iletin.
Öncelikle bir bardak soğuk su için, sonra Steam Destek'e yazın. Daha önceden para ile satın alım yaptıysanız Steam Destek ile iletişime geçerken bu satın alımın faturasını da gösterin. E-Postanızda duruyor olması lazım.
Öncelikle hesabınızı hemen kilitleyin. Ardından Steam Destek'e yazıp kart ile satın aldıysanız kartınızın son 4 hanesini, hesabın ilk e-postasını iletin.
Outlook veyahut Gmail üzerinden e-posta hesabınıza ulaşmanız gerek. Ulaştıktan sonra hesabınızın bilgilerinin değiştiğine dair e-posta varsa eğer, e-posta da hesabınızı kilitlemek için bir tuş olur. Ona basın.
Outlook veyahut Gmail üzerinden e-posta hesabınıza ulaşmanız gerek. Ulaştıktan sonra hesabınızın bilgilerinin değiştiğine dair e-posta varsa eğer, e-posta da hesabınızı kilitlemek için bir tuş olur. Ona basın.
Hesabınızın adı ve mail adresi değiştiği için öyle oluyor sanırım. Orada hatırladığınız en son şifre veya posta adresi gibi seçenekler varsa oradan deneyebilirsiniz. Steam'deki arkadaşlarınızı çıkarmadıysa (ki çıkarmıştır) arkadaşlarınıza hesabın adını sorabilirsiniz.