Steam Steam hesabım çalınmış

TahaCann

Hectopat
Daha fazla  
3-5k paralık hesabımda başka biri var ne yapacağimi bilimyorum şifreyi değiştirmiş olmuyor ama hesap açık bende.
Steam Guard da açık yardım edin çok korkuyorum.

Yardım edin.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (436).png
    Ekran Görüntüsü (436).png
    1 MB · Görüntüleme: 128
Hepsini tek tek eksiksiz bir şekilde uygulayın.

1) Malwarebytes indirip sisteminizi taratın. Bununla da yetinmeyip sisteminizi güçlü bir antivirüs yazılımı ile taratmalısınız.
2) Login Buradaki bağlantıdan ise daha önce onay verdiğiniz tüm cihazları devre dışı bırakın.
3) Güvenli bir cihazdan şifrenizi değiştirin. (Steam'e giriş yaptığınız cihazdan değil.)
4) Generate Hesabınız için yeni kurtarma kodları oluşturun.
5) Steam Community (Eğer API anahtarı oluşturulmuşsa) Steam API anahtarını iptal edin. Böylece Steam hesabınıza erişim sağladığınız tüm üçüncü parti siteler devre dışı bırakılacak.

Özellikle API anahtarını ve yetki verdiğiniz tüm cihazları devre dışı bırakmanız gerekiyor.

3-5k paralık hesabımda başka biri var ne yapacağimi bilimyorum şifreyi değiştirmiş olmuyor ama hesap açık bende.
Steam Guard da açık yardım edin çok korkuyorum.

Yardım edin.

Aynı durum vardı önemsemedim bir şekilde almışlar mail ve numarayı üstlerine. Steam destek ile sabahı aldım hesabı. Ayrıca arkadaş hesap vermişti tek oyun olan dene bir diye onun bağlantısını çıkarmamıştım muhtemelen 20 30 liraya satılan hesaplardan aldın oda hesaınızla bağdaştı.

Ne yapman gerektiğini güzel şekilde açıklamışlar. Ek olarak bende şunu diyebilirim, bilinmedik (CS, Rust, PUBG skin, bet) sitelere Steam hesabınla giriş yapma.

Türkçe yamada indirme oradanda keylog yiyip hesabı çaldırmış olabilirsin.

Aynı durum vardı önemsemedim bir şekilde almışlar mail ve numarayı üstlerine. Steam destek ile sabahı aldım hesabı. Ayrıca arkadaş hesap vermişti tek oyun olan dene bir diye onun bağlantısını çıkarmamıştım muhtemelen 20 30 liraya satılan hesaplardan aldın oda hesaınızla bağdaştı.
Aile paylaşımlı hesap değil ana hesap aldıysa bağdaştırabilir. Ana hesabıda telefon, gmail her şeyi değiştirse bile eski sahibi tekrar alabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı