Steam Steam hesabım nasıl?

Welcome yazısı çoğu kişide var aga ve RGB gibi olan şeylerde çoğu kişide var bence daha özgün bir şeyler düşünebilirsin. Bir de pp troll herhalde. Onun dışında çok iyi.

Welcome yazısı çoğu kişide var aga ve RGB gibi olan şeylerde çoğu kişide var bence daha özgün bir şeyler düşünebilirsin. Bir de pp troll herhalde. Onun dışında çok iyi.
Profil fotoğrafı eğlence amaçlı evet. Görüşün için sağ ol.

Şahsen welcome yazısı falan profil çok güzel duruyor. Oyunlarınız falan da güzel. Bir tek profil fotoğrafı uymamış bence 9/10
Teşekkür ederim.

Çorba gibi olmuş renkler, incelerken gözlerim rahatsız bile oldu. 2/10
Teşekkürler.

Hocam profilinizle çok ilgilenmedim, RDR 2 ve Dying Light gözüme çarptı. Helal olsun ikisinin de tüm başarımlarını almışsınız. Ben de şu an Dying Light oynuyorum gerçekten çok zevkli bir oyun.

Biraz profilini de inceledim renkler karışık ama güzel olmuş bence. 8/10

Hocam profilinizle çok ilgilenmedim, RDR 2 ve Dying Light gözüme çarptı. Helal olsun ikisinin de tüm başarımlarını almışsınız. Ben de şu an Dying Light oynuyorum gerçekten çok zevkli bir oyun.

Biraz profilini de inceledim renkler karışık ama güzel olmuş bence. 8/10
Hocam RDR 2'nin çoğu başarımını SAM ile açtım ama Dying Light'ı kendim açmıştım çünkü gerçekten de güzel, akıcı ve bir o kadar da hızlı bir oyun. Görüşleriniz için teşekkürler.

Sayfa çok renkli. Tekrar girip 2. kez bakamam herhalde. Yorumum, 7/10.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı