Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #11 KatakiNotFound dedi: Orasını zaten fark ettim benim dediğim Steam Guard'ım olmasına rağmen adam nasıl hesabıma girdi? Genişletmek için tıkla... Çerezleri almış olabilir. Çerez bilgilerini girince hiçbir şeye gerek kalmaz.
KatakiNotFound dedi: Orasını zaten fark ettim benim dediğim Steam Guard'ım olmasına rağmen adam nasıl hesabıma girdi? Genişletmek için tıkla... Çerezleri almış olabilir. Çerez bilgilerini girince hiçbir şeye gerek kalmaz.
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 1 Eylül 2023 #12 Kaos5801 dedi: Hile ne alaka? Başka bir şekilde virüs bulaşamaz mı? Genişletmek için tıkla... Genelde hile programı kullananların Steam hesabından insanlara böyle link atılıyor. Steam hesabını çalıp üzerine geçirmek isteyenler anında yapıyor zaten. Arkadaşa sorumu sordum kibar şekilde hayır dedi konu kapandı.
Kaos5801 dedi: Hile ne alaka? Başka bir şekilde virüs bulaşamaz mı? Genişletmek için tıkla... Genelde hile programı kullananların Steam hesabından insanlara böyle link atılıyor. Steam hesabını çalıp üzerine geçirmek isteyenler anında yapıyor zaten. Arkadaşa sorumu sordum kibar şekilde hayır dedi konu kapandı.
KatakiNotFound Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.571 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #13 Kaos5801 dedi: Çerezleri almış olabilir. Çerez bilgilerini girince hiçbir şeye gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... napmam gerek ? çerezleri birtek keydrop birde https://csgo-skins.com/ girdim bunlar güvenilir siteler diye biliyorum.
Kaos5801 dedi: Çerezleri almış olabilir. Çerez bilgilerini girince hiçbir şeye gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... napmam gerek ? çerezleri birtek keydrop birde https://csgo-skins.com/ girdim bunlar güvenilir siteler diye biliyorum.
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.542 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #14 Şifreyi değiştirin, tekrar hesabı ele geçirirlerse çerezler ile alakalı olabilir.
KatakiNotFound Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.571 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #15 Turgineer dedi: Şifreyi değiştirin, tekrar hesabı ele geçirirlerse çerezler ile alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... hesabıma birşey yapmıyacaklarsa çokta gerek yok açıkcası
Turgineer dedi: Şifreyi değiştirin, tekrar hesabı ele geçirirlerse çerezler ile alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... hesabıma birşey yapmıyacaklarsa çokta gerek yok açıkcası
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.542 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #16 KatakiNotFound dedi: hesabıma birşey yapmıyacaklarsa çokta gerek yok açıkcası Genişletmek için tıkla... Dolandırıcı linkleri paylaşılıyor hesabınız ile, hesabınız kısıtlanabilir.
KatakiNotFound dedi: hesabıma birşey yapmıyacaklarsa çokta gerek yok açıkcası Genişletmek için tıkla... Dolandırıcı linkleri paylaşılıyor hesabınız ile, hesabınız kısıtlanabilir.
C3zzâr Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 742 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #17 KatakiNotFound dedi: Eki Görüntüle 1927131 Arkadaşım bana mesaj ile cevap verdi ben böyle bir şey yazmadım ama gördüğünüz gibi hesabım çalınmış ne yapmalıyım? Nereden gelmiş olabilir? Genişletmek için tıkla... Bilmem, linki atar mısınız?
KatakiNotFound dedi: Eki Görüntüle 1927131 Arkadaşım bana mesaj ile cevap verdi ben böyle bir şey yazmadım ama gördüğünüz gibi hesabım çalınmış ne yapmalıyım? Nereden gelmiş olabilir? Genişletmek için tıkla... Bilmem, linki atar mısınız?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.902 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 1 Eylül 2023 #18 KatakiNotFound dedi: steam guardım var fakat nasıl girdiler hayır efendim hile kullanmıyorum ? Genişletmek için tıkla... Steam guard session hijacking' e karşı korumaz. Idle master gibi uygulamalar kullandın mı?
KatakiNotFound dedi: steam guardım var fakat nasıl girdiler hayır efendim hile kullanmıyorum ? Genişletmek için tıkla... Steam guard session hijacking' e karşı korumaz. Idle master gibi uygulamalar kullandın mı?
C3zzâr Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 742 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #19 KatakiNotFound dedi: Hesabıma bir şey yapmayacaklarsa çok da gerek yok açıkçası Genişletmek için tıkla... Şifre değiştirmeyi üşeniyor Allahımmm.
KatakiNotFound dedi: Hesabıma bir şey yapmayacaklarsa çok da gerek yok açıkçası Genişletmek için tıkla... Şifre değiştirmeyi üşeniyor Allahımmm.
KatakiNotFound Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.571 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #20 spriggan dedi: Steam Guard session Hijacking'e karşı korumaz. Idle Master gibi uygulamalar kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. C3zzâr dedi: Şifre değiştirmeyi üşeniyor Allahımmm. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi çok yoğunum. Biliyorum 2Dk'lık iş de şifrelerimi çok çabuk unutuyorum. Su anki Steam sifremi unutmadığım için değişesim pek yok. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
spriggan dedi: Steam Guard session Hijacking'e karşı korumaz. Idle Master gibi uygulamalar kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. C3zzâr dedi: Şifre değiştirmeyi üşeniyor Allahımmm. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi çok yoğunum. Biliyorum 2Dk'lık iş de şifrelerimi çok çabuk unutuyorum. Su anki Steam sifremi unutmadığım için değişesim pek yok.