wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.559 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #11 unknown11212 dedi: Bu arada profil olarak hesabımı zor da olsa buldum. Bir işe yarar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hesabın sahibi olduğunuzu kanıtlayamadığınız sürece profil bir işe yaramaz.
unknown11212 dedi: Bu arada profil olarak hesabımı zor da olsa buldum. Bir işe yarar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hesabın sahibi olduğunuzu kanıtlayamadığınız sürece profil bir işe yaramaz.
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #12 Steam Destek şuan cevap verdi ve kart numarasının son 4 hanesi ile kurtarılabileceğini söyledi. Ben de hemen yazdım. Bu şekilde kanıtlamış oldum sahipliği. Herkese yardımı için teşekkür ederim.
Steam Destek şuan cevap verdi ve kart numarasının son 4 hanesi ile kurtarılabileceğini söyledi. Ben de hemen yazdım. Bu şekilde kanıtlamış oldum sahipliği. Herkese yardımı için teşekkür ederim.