Steam hesabımı nasıl koruyabilirim?

Mobil uygulamasından Steam Guard Kimlik Doğrulayıcı’yı etkinleştirmeniz yeterli.

Ama uyarayım mobil aygıta sıfırlama yapılacağı zaman bu korumayı devre dışı bırakmayı unutmayın, aksi taktirde hesabınızı kurtarmak istediğinizde uğraşacaksınız.

Mobil uygulamasından Steam Guard Kimlik Doğrulayıcı’yı etkinleştirmeniz yeterli.

Ama uyarayım mobil aygıta sıfırlama yapılacağı zaman bu korumayı devre dışı bırakmayı unutmayın, aksi taktirde hesabınızı kurtarmak istediğinizde uğraşacaksınız.

Böyle bir şey yok. Telefonuna bir sıkıntı olursa "Steam Guard" koduna bu cihazda ulaşamıyoruma basıp eposta hesabı ile doğrulama yapabilir. Defalarca kez başıma geldi ve çok kolay bir şekilde bunu çözebiliyorsun. Uğraşacak bir şey yok.

Telefonunuza Steam Guard indirin ve hesabınızı telefonunuz ile koruyun. En üst düzey önlem bu.

Adı sanı duyulmamış, CS:GO bedavaya bıçak veriyoruz veya steam cüzdan kodu gibi sitelere hesabınızın bilgilerini vermeyin.

Güvenlik açısından iyi bir şifre koyun.

Bu kadar hocam. Ben bunları yapıyorum ve bir sorunla karşılaşmadım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı