erdiozgor Megapat Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 545 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #21 shocktroop dedi: SteamDB ile hesapladım 2238TL 4'e böldüm 560TL iyi fiyat. Hocam bilgiler değişecek mi? Değişecek ise sırf bu hesaba 50-100TL daha değerli yapar. Genişletmek için tıkla... 560 TL nedir hocam ya siz şaka yapıyorsunuz sanırım!
shocktroop dedi: SteamDB ile hesapladım 2238TL 4'e böldüm 560TL iyi fiyat. Hocam bilgiler değişecek mi? Değişecek ise sırf bu hesaba 50-100TL daha değerli yapar. Genişletmek için tıkla... 560 TL nedir hocam ya siz şaka yapıyorsunuz sanırım!
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 27 Şubat 2021 #22 erdiozgor dedi: 560 TL nedir hocam ya siz şaka yapıyorsunuz sanırım! Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi gidin satışa koyun o zaman 2.5 Bin TL'ye alıcı bulamazsınız. 2,5 Bin TL'ye sistem topla daha iyi.
erdiozgor dedi: 560 TL nedir hocam ya siz şaka yapıyorsunuz sanırım! Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi gidin satışa koyun o zaman 2.5 Bin TL'ye alıcı bulamazsınız. 2,5 Bin TL'ye sistem topla daha iyi.
erdiozgor Megapat Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 545 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #23 poorfredo dedi: Kendiniz satışa koyun ve görün hocam. Bana da dekontunu yollarsınız satılınca. Genişletmek için tıkla... Bırak dostum ya. Telefoncular gibisin, malı alırken öldürürsün, satarken yüceltir ballandırırsın.
poorfredo dedi: Kendiniz satışa koyun ve görün hocam. Bana da dekontunu yollarsınız satılınca. Genişletmek için tıkla... Bırak dostum ya. Telefoncular gibisin, malı alırken öldürürsün, satarken yüceltir ballandırırsın.
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 27 Şubat 2021 #24 600 bile zor bu ara bu kadar yüksek fiyat olunca insanlar yanaşmak istemiyor.
erdiozgor Megapat Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 545 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #25 shocktroop dedi: Hocam dediğim gibi gidin satışa koyun o zaman 2.5 bin TL'ye alıcı bulamazsınız. 2,5 bin TL'ye sistem topla daha iyi. Genişletmek için tıkla... 2500 TL'ye Minecraft sistemi dizersin ancak.
shocktroop dedi: Hocam dediğim gibi gidin satışa koyun o zaman 2.5 bin TL'ye alıcı bulamazsınız. 2,5 bin TL'ye sistem topla daha iyi. Genişletmek için tıkla... 2500 TL'ye Minecraft sistemi dizersin ancak.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 27 Şubat 2021 #26 erdiozgor dedi: Bırak dostum ya. Telefoncular gibisin, malı alırken öldürürsün, satarken yüceltir ballandırırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer çok istiyorsanız oyunların toplam değeri doları TL'ye çevirirsen 25Bin TL ediyor sizce 25 Bin TL'ye kim alacak bunu?
erdiozgor dedi: Bırak dostum ya. Telefoncular gibisin, malı alırken öldürürsün, satarken yüceltir ballandırırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer çok istiyorsanız oyunların toplam değeri doları TL'ye çevirirsen 25Bin TL ediyor sizce 25 Bin TL'ye kim alacak bunu?
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 27 Şubat 2021 #27 erdiozgor dedi: 560 TL nedir hocam ya siz şaka yapıyorsunuz sanırım! Genişletmek için tıkla... erdiozgor dedi: Bırak dostum ya. Telefoncular gibisin, malı alırken öldürürsün, satarken yüceltir ballandırırsın. Genişletmek için tıkla... shocktroop dedi: Hocam dediğim gibi gidin satışa koyun o zaman 2.5 Bin TL'ye alıcı bulamazsınız. 2,5 Bin TL'ye sistem topla daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kendi hesabınızın değeri az çıkınca üzülmenize gerek yok. Dost acı söyler. Kişi o kadar parayı vereceğine gider kendine hesap açıp alır istediğini. Dediğim gibi, satılınca dekontunu yollamayı unutmayın. Görüşmek üzere.
erdiozgor dedi: 560 TL nedir hocam ya siz şaka yapıyorsunuz sanırım! Genişletmek için tıkla... erdiozgor dedi: Bırak dostum ya. Telefoncular gibisin, malı alırken öldürürsün, satarken yüceltir ballandırırsın. Genişletmek için tıkla... shocktroop dedi: Hocam dediğim gibi gidin satışa koyun o zaman 2.5 Bin TL'ye alıcı bulamazsınız. 2,5 Bin TL'ye sistem topla daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kendi hesabınızın değeri az çıkınca üzülmenize gerek yok. Dost acı söyler. Kişi o kadar parayı vereceğine gider kendine hesap açıp alır istediğini. Dediğim gibi, satılınca dekontunu yollamayı unutmayın. Görüşmek üzere.
erdiozgor Megapat Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 545 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #28 moxxi dedi: 600 bile zor bu ara bu kadar yüksek fiyat olunca insanlar yanaşmak istemiyor. Genişletmek için tıkla... Olmazsa 200'e veririm hocam ayıpsın! shocktroop dedi: Hocam eğer çok istiyorsanız oyunların toplam değeri doları TL'ye çevirirsen 25bin TL ediyor sizce 25 bin TL'ye kim alacak bunu? Genişletmek için tıkla... Ya dostum sen ne anlatıyorsun kaç yaşındasın sen? Artık komedi tadı vermeye başladın. Ciddiye alamıyorum seni.
moxxi dedi: 600 bile zor bu ara bu kadar yüksek fiyat olunca insanlar yanaşmak istemiyor. Genişletmek için tıkla... Olmazsa 200'e veririm hocam ayıpsın! shocktroop dedi: Hocam eğer çok istiyorsanız oyunların toplam değeri doları TL'ye çevirirsen 25bin TL ediyor sizce 25 bin TL'ye kim alacak bunu? Genişletmek için tıkla... Ya dostum sen ne anlatıyorsun kaç yaşındasın sen? Artık komedi tadı vermeye başladın. Ciddiye alamıyorum seni.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 27 Şubat 2021 #29 erdiozgor dedi: Olmazsa 200'e veririm hocam ayıpsın! Genişletmek için tıkla... Ee diyorum hocam 25 Bin TL.
erdiozgor dedi: Olmazsa 200'e veririm hocam ayıpsın! Genişletmek için tıkla... Ee diyorum hocam 25 Bin TL.
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 27 Şubat 2021 #30 O kadar hesap satışı yaptım tecrübem var genelde 100 TL üstü hesaplar zor satılır en kolay 50-60 gider haberiniz olsun.
O kadar hesap satışı yaptım tecrübem var genelde 100 TL üstü hesaplar zor satılır en kolay 50-60 gider haberiniz olsun.