SteamDB ile hesapladım 2238TL 4'e böldüm 560TL iyi fiyat.
Hocam bilgiler değişecek mi? Değişecek ise sırf bu hesaba 50-100TL daha değerli yapar.
560 TL nedir hocam ya siz şaka yapıyorsunuz sanırım!
SteamDB ile hesapladım 2238TL 4'e böldüm 560TL iyi fiyat.
Hocam bilgiler değişecek mi? Değişecek ise sırf bu hesaba 50-100TL daha değerli yapar.
Hocam dediğim gibi gidin satışa koyun o zaman 2.5 Bin TL'ye alıcı bulamazsınız. 2,5 Bin TL'ye sistem topla daha iyi.560 TL nedir hocam ya siz şaka yapıyorsunuz sanırım!
Bırak dostum ya. Telefoncular gibisin, malı alırken öldürürsün, satarken yüceltir ballandırırsın.Kendiniz satışa koyun ve görün hocam. Bana da dekontunu yollarsınız satılınca.
Hocam dediğim gibi gidin satışa koyun o zaman 2.5 bin TL'ye alıcı bulamazsınız. 2,5 bin TL'ye sistem topla daha iyi.
Hocam eğer çok istiyorsanız oyunların toplam değeri doları TL'ye çevirirsen 25Bin TL ediyor sizce 25 Bin TL'ye kim alacak bunu?Bırak dostum ya. Telefoncular gibisin, malı alırken öldürürsün, satarken yüceltir ballandırırsın.
560 TL nedir hocam ya siz şaka yapıyorsunuz sanırım!
Bırak dostum ya. Telefoncular gibisin, malı alırken öldürürsün, satarken yüceltir ballandırırsın.
Kendi hesabınızın değeri az çıkınca üzülmenize gerek yok. Dost acı söyler. Kişi o kadar parayı vereceğine gider kendine hesap açıp alır istediğini. Dediğim gibi, satılınca dekontunu yollamayı unutmayın. Görüşmek üzere.Hocam dediğim gibi gidin satışa koyun o zaman 2.5 Bin TL'ye alıcı bulamazsınız. 2,5 Bin TL'ye sistem topla daha iyi.
600 bile zor bu ara bu kadar yüksek fiyat olunca insanlar yanaşmak istemiyor.
Hocam eğer çok istiyorsanız oyunların toplam değeri doları TL'ye çevirirsen 25bin TL ediyor sizce 25 bin TL'ye kim alacak bunu?
Ee diyorum hocam 25 Bin TL.Olmazsa 200'e veririm hocam ayıpsın!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.