This page will calculate the approximate value of your Steam account by looking up your games on your Steam community profile, using the current prices for each game on the Steam store.
steamdb.info
Bu siteye ID'nizi yapıştırarak ederini görebilirsiniz. Bakamıyorsanız profil linkinizi atın biz bakalım.
This page will calculate the approximate value of your Steam account by looking up your games on your Steam community profile, using the current prices for each game on the Steam store.
steamdb.info
Bu siteye ID'nizi yapıştırarak ederini görebilirsiniz. Bakamıyorsanız profil linkinizi atın biz bakalım.
NBA 2K20 dışında pahalı oyun yok. Şahsen NBA çok sevilen bir oyun değil. Baya olumsuz yorum almıştı. Çok iyi satışlar yapamadığını da biliyorum. NBA 2K20 indirimdeki fiyatı ve diğer oyunları katarsak bu hesap 85-90 ₺ arasına satabilirsin. ETS2, Just cause 2 ve 3 indirimlerle 15 ₺ alabiliyorsunuz.
NOTE: All multiplayer servers for NBA 2K20 will be shutdown as of 12/31/2021. After that time, all game functions requiring online servers will no longer function.
store.steampowered.com
@Odyofil Arkadaşa katılıyorum. Bu hesabı satabileceğinizi pek sanmıyorum. NBA 2K20 seven biri ve Steam ile işi olmayan biri alabilir. Ama öyle birini bulmanız çok zor. Ya da NBA indirim olmadığı zamanlarda NBA indirim fiyatından 20-30 ₺ yüksek satabilirsiniz.
70-100 lira falan. Steam hesap fiyatları oyunların fiyatına göre belirlenmiyor tam olarak. Sonuçta alanın bir kârı olmalı değil mi? İndirimi bekleyip aynı hesabı daha ucuza dizebiliyorsa kimse hesaba para vermez.