Steam calucatora sordum 800 dolar dıyor. Ancak oyunları su an alsak 4.500 dolar edıyor tum oyunlarda %70 ındırım de yok yardım eder misınız? Gercekten ne kadar eder?
Tüm oyunların/bakiyenin şahsınıza ait bir kredi/banka kartıyla alındığını kanıtlarsanız ve bir şekilde hesabı geri alamayacağınızın garantisini verebilirseniz(veremezsiniz) belki 100₺ gibi bir fiyata alıcı bulabilirsiniz. Onun dışında hesabı kiralayabilirsiniz.
Zaten 4.500 engitmez ama zamanında dolar 1,5 ken ve o zamandaki %70 indirimlerde aldım hep şu an bu günün parası ile 10.000 TL'ye maal ettim yani 350 kusur dolar ve şu an 4.500 dolar civari.
caklallik diyebilirsin biz buna ucuzdan toptan al fiyat yükselince sat diyoruz yani YATIRIM ve daha lise öğrencisiyken 350 doları 4.500 dolar yapabildim
Tüm oyunların/bakiyenin şahsınıza ait bir kredi/banka kartıyla alındığını kanıtlarsanız ve bir şekilde hesabı geri alamayacağınızın garantisini verebilirseniz(veremezsiniz) belki 100₺ gibi bir fiyata alıcı bulabilirsiniz. Onun dışında hesabı kiralayabilirsiniz.
Steam calucatora sordum 800 dolar dıyor. Ancak oyunları su an alsak 4.500 dolar edıyor tum oyunlarda %70 ındırım de yok yardım eder misınız? Gercekten ne kadar eder?
Steam hesap satışı yasak, hesaplar kolay geri çekiliyor, öyle hesabının gerçek değerine yakın satarsan adam gider kendim hesap açarım der. Kimse seviyesi yüksek Steam hesapları hariç yüksek para vermez.