Steam Steam hesabında FC 24 olanlara FC 25 20.99$

FC 24, 14 dolara kadar düşmüştü.Bu daha düşer mi? 20 dolarda gayet iyi ama daha inecekse biraz daha bekleyeceğim.
Düşer hocam, özellikle yaz indiriminde hem indirim vakti olduğundan hem de yakında 26 çıkacağından güzel bir indirim gelir. ama asgari ücret yılbaşında artacağı için dolarda da artış olur haberiniz olsun.

Ben böyle aldım fakat, aldığım en kötü fifa oyunu almış oldum 24 kat kat daha iyi.
Ben tam aksine FIFA 22'den sonra en beğendiğim oyun oldu. Hatta gerçekçilik açısından Fifa 22'den bile gerçekçi bence. Kariyer için konuşuyorum momentum falan yok denecek kadar az bazen oluyor tabii ama ona da yapacak bir şey yok.

Gamefixten aldım EA FC 25 hesabı denemek için. Optimizasyonu en bozuk EA oyunu olabilir. Grafiksel anlamda 0 fark olmasına rağmen FPS o kadar garip durumda. Mac'in ilk 45 dksı 180 FPS 2. 45 dakikası 90 FPS'e falan düşüyor. Hani oyun zaten birebir aynı FPS'in bu kadar kötü durumda olmasının bir açıklaması gelmiyor aklıma. 0 şaka bunu alacağınıza gidin indirimden 3 5 oyun alın.

Gamefixten aldım EA FC 25 hesabı denemek için. Optimizasyonu en bozuk EA oyunu olabilir. Grafiksel anlamda 0 fark olmasına rağmen FPS o kadar garip durumda. Mac'in ilk 45 dksı 180 FPS 2. 45 dakikası 90 FPS'e falan düşüyor. Hani oyun zaten birebir aynı FPS'in bu kadar kötü durumda olmasının bir açıklaması gelmiyor aklıma. 0 şaka bunu alacağınıza gidin indirimden 3 5 oyun alın.

Vallahi senin yine iyi bende 20 saniyede bir yavaş çekime giriyor kasmıyor da... İlginç vallahi.

Vallahi senin yine iyi bende 20 saniyede bir yavaş çekime giriyor kasmıyor da... İlginç vallahi.

Bende de giriyor ondan bahsetmedim. FC 24tede var o sorun güncellemeden sonra. Düzeltmezlerse FC 25'i ana hesabıma almayı düşünmüyorum gamefixteki hesapla oynayacağım patlayana kadar.

Ben hiçbir şey anlamadım bende de FC24 çok sorunluydu, FC 25 çok stabil çalışıyor.

FC 24 cok duzgundu bende. Son guncellemeyle oyun motoru dagitti resmen. O yuzden gamefixle denemek icin FC 25 aldim onda da ayni. FPS normalde 180 ama garip anlarda 90 80'e dusuyor veya dusmesede yavas cekime giriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı